ACE Carrièredag op 10 oktober 2019

Datum & tijd

10 October 2019
09:30 - 17:00

Voeg toe aan agenda

Locatie

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen te Arnhem

Bekijk locatie

Aanmelden

Het Automotive Center of Expertise organiseert ook dit jaar, in samenwerking met de Automotive opleidingen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Fontys Hogescholen en Hogeschool Rotterdam, de Automotive Carrièredag.  

De carrièredag zal plaatsvinden op donderdag 10 oktober 2019 van 09:30 tot 17:00 bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen te Arnhem. Net als voorgaande jaren, is deelname aan de carrière dag verplicht voor alle automotive studenten. Er worden dan ook wederom meer dan 1000 studenten verwacht!  

 

De Automotive carrière dag heeft als doel om:  

·        Studenten van alle leerjaren de gelegenheid te bieden om zich te oriënteren binnen de Automotive sector en haar specifieke carrièremogelijkheden.  

·        Bedrijven en organisaties de gelegenheid te bieden om zichzelf te profileren bij studenten en om concrete stage- en afstudeermogelijkheden en banen te laten zien. 

·        Studenten en bedrijven de mogelijkheid te bieden om te netwerken met elkaar, docenten, lectoren en collega’s uit de branche.   

Gedurende de gehele dag zullen in en rond het HAN Automotive opleidingsgebouw informatiestands van bedrijven te bezoeken zijn en kunnen automotive gerelateerde objecten en voertuigen bezichtigd worden. Daarnaast is er voor bedrijven de mogelijkheid tot het geven van bedrijfspresentaties aan potentiele stagiairs en/of afstudeerders.

 

Wilt u als automotive bedrijf in contact komen met toekomstige werknemers voor de automotive sector? Mis dan deze kan niet en neem contact met ons op via careerday@acemobility.nl