ACE Mobility Student Award op 11 juli 2019

Datum & tijd

11 July 2019
15:00 - 20:00

Voeg toe aan agenda

Locatie

Automotive Campus - Helmond

Bekijk locatie

Aanmelden

Afstudeerders in automotive bedrijven strijden om de ACE Student Award

ACE Mobility heeft de Student Award in het leven geroepen om de kennis en innovatie in de automotive bedrijven zichtbaar te maken. Op deze manier komen de kennis en vaardigheden van hbo automotive afgestudeerden over het voetlicht. Wie gaat de award in 2019 mee naar huis nemen? 

We dagen één automotive afstudeerder van elk partnerbedrijf uit om zijn of haar afstudeerproject op een wervelende manier te presenteren op 11 juli. Alle partnerbedrijven kunnen zo kennismaken met elkaar en krijgen een overzicht van de afstudeeropdrachten die bij de automotive bedrijven worden uitgevoerd. En de studenten maken kennis met de toonaangevende automotive bedrijven in Nederland. We sluiten de middag af met een borrel en een barbecue.

Een deskundige jury beoordeelt de afstudeerpresentaties van de studenten en zal de prijs aan de student uitreiken.

Wat is er te winnen?

De beste afstudeerder wordt beloond met de ACE award met een 3- of 4-daagse Formule 1 reis naar een GP voor 2 personen (inclusief vlucht, hotel en race)

Let op: Studenten moeten zich uiterlijk 5 juni aanstaande melden bij ACE, bij Saskia Lavoo:  s.lavoo@acemobility.nl 

Houd deze pagina in de gaten!
Al het nieuws omtrent de ACE Student Award 2019, zal op deze pagina worden geüpdatet. Houd deze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van het evenement!