Workshops

Ook in 2018-2019 zullen er door ACE weer workshops bij de partnerbedrijven georganiseerd worden voor tweedejaars studenten van HAN, Fontys hogescholen, Hogeschool Rotterdam en Fontys Automotive Management. Op deze manier maken de studenten kennis met de bedrijven, kunnen zij de opgedane kennis in de lessen toepassen en zich oriënteren op mogelijke stages, uitstroomprofielen en loopbaankeuzes.

De inhoudelijke workshops bestaan uit een kennismaking met het bedrijf en daarna gaan de studenten aan de slag met een actueel bedrijfsvraagstuk. Aan het einde hebben de studenten inzicht gekregen in de problematiek waar een bedrijf in de praktijk mee wordt geconfronteerd.

Door de toenemende groei in instroom van automotive studenten zullen er 4 keer per jaar voor maar liefst 12 klassen workshops georganiseerd worden. Voor de eerste periode in oktober/november 2018 zullen er workshops uitgevoerd worden bij o.a. B-Style, Nooteboom Trailers, Inalfa Roof Systems, Mitsubishi Turbocharger and Engine Europe, Bosch Transmission Technology, Viro, DAF Trucks, Arval en Valeo Service. Ook worden er het komende jaar een aantal nieuwe workshops ontwikkeld bij onder andere Defenture, Politieacademie en Ventura Systems.

Geplaatst in Events

Aanmelden voor ACE nieuwsbrief

* = verplicht veld
Ik ben een: