FISITA: Engineers create solutions, FISITA support them to do so.

FISITA is de toonaangevende internationale federatie die de wereldwijde auto- en mobiliteitsindustrie samenbrengt om ideeën uit te wisselen en de technologische ontwikkeling van de automobielsector te bevorderen. FISITA stelt zich ten doel gezamenlijk leiderschap en ondersteuning te bieden aan alle ingenieurs op het gebied van mobiliteit en automotive, hen te helpen hun doelen te bereiken, de grenzen van de technologie te blijven verleggen met behoud van hoge ethische normen, het leveren van voortdurende verbetering en het mogelijk maken van vooruitgang die de samenleving ten goede komt.

Van 12 tot en met 15 september 2023 organiseert FISITA de Technology of Mobility Conference & Exhibition in Barcelona, waaronder vier FISITA-evenementen vallen:

Het 39e FISITA-wereldcongres zal de technologie, methodologie en strategie van mobiliteit onderzoeken, van ontwerp tot productie en gebruik. Door de vele verschillende disciplines van technische innovatie samen te brengen die nodig zijn voor de technologie van de mobiliteit van morgen, zal het grootste congres dat FISITA ooit heeft georganiseerd de belangrijkste verbindingsmogelijkheid creëren voor de internationale gemeenschap van mobiliteitsingenieurs van vandaag. Het congres zal technische sessies verzorgen aan duizenden afgevaardigden, via vooraanstaande keynote sprekers en rondetafelgesprekken gedurende de hele week, en biedt tevens de mogelijkheid tot zakelijke verbinding op een tentoonstelling met de toonaangevende merken binnen de wereld van mobiliteit. Klik hier voor meer informatie.

De FISITA World Mobility Summit is een unieke en exclusieve jaarlijkse bijeenkomst van de technologische leiders van veel van 's werelds toonaangevende auto- en mobiliteitsmerken. Sinds 2009 is de FISITA World Summit een zeer relevante bijeenkomst binnen de wereldwijde gemeenschap, die zorgt voor leiderschap en betrokkenheid op leiderschapsniveau binnen de door leden geleide omgeving van FISITA. Verwacht een ontmoeting met honderden senior industrieleiders en een thema dat vooraf is bepaald door deze exclusieve groep. Klik hier voor meer informatie.

De FISITA Intelligent Safety Conference, is opgericht om 's werelds intelligente veiligheidsdeskundigen samen te brengen, leiderschap te leveren en kennis te delen op dit belangrijke en snel evoluerende gebied van de technologie. Na vier succesvolle conferenties in China en op verzoek van de internationale gemeenschap is het nu tijd voor het eerste Europese evenement. Een internationale sprekerslijst zal de belangrijkste onderwerpen binnen de veiligheid van toekomstige mobiliteit behandelen. Klik hier voor meer informatie.

  • EuroBrake 12 -14 september 2023:

EuroBrake is 's werelds grootste jaarlijkse conferentie over remtechnologie. Deelnemers zijn belanghebbenden uit de rembranche, waaronder leveranciers en fabrikanten van onderdelen voor personenauto's en bedrijfswagens, leveranciers van grondstoffen en toonaangevende merken uit de spoorweg- en luchtvaartsector en de academische wereld. EuroBrake geeft vorm aan de toekomst van remmen, hetzij door een impactvolle discussie over ontwerp, productie of gebruik, en biedt een reeks ongeëvenaarde technische presentaties, paneldiscussies en keynote-adressen over de thema's: remsystemen; bedrijfsvoertuigen; componenten & materialen; milieuvriendelijke benaderingen; modellering & simulatie; spoorwegen; technologieën; en testen. Klik hier voor meer informatie.

Thomas van Berkel
Program Manager Human Capital

+31 6 18280973
t.v.berkel@acemobility.nl

Vertegenwoordiging ACE Mobility
ACE Mobility zal deelnemen aan het congres vanuit haar intermediaire rol tussen het bedrijfsleven en het onderwijs en zich profileren als dé vertegenwoordiger voor toekomstige Automotive Engineers vanuit Nederland. Daarnaast zal ACE Mobility zich vanuit Thomas van Berkel zijn rol in het bestuur van de afdeling voertuigtechniek van het Koninklijk Instituut van Ingenieurs zich profileren richting FISITA.

Participatie mogelijkheden
ACE Mobility wil vanuit haar positie als intermediaire partij graag samen participeren met haar partners, relaties en andere geïnteresseerden om gezamenlijk aanwezig te zijn op het FISITA Technology of Mobility Conference & Exhibition in Barcelona. FISTIA biedt de volgende mogelijkheden om deel te nemen aan het congres:

  • Als indiener van een technical papers op het gebied van design, manufacturing, gebruik en universele thema’s: call for papers
  • Als reviewer van papers op een van de thema’s
  • Als sessie expert of sessieleider deelnemen aan een hoogwaardige kennissessie
  • Als deelnemer van de delegatie vanuit Nederland samen met ACE Mobility

Heeft u of uw organisatie interesse in FISITA en/of participatie in samenwerking met ACE Mobility? Via Thomas van Berkel of Niels Winter kunt u uw interesse aangeven bij ACE Mobility voor 21 maart 2023. Naderhand zullen wij contact met u opnemen.

Meer informatie via:

Niels Winter
Account- en Relatiemanager


n.winter@acemobility.nl