Nieuwe ACE programmamanager

Anget Mestrom gestart als ACE programmamanager

‘Aanjagen en verbinden’

In het ACE businessplan is een grote rol weggelegd voor kennisdeling & valorisatie. Dit gaan we realiseren door zogenaamde  Communities of Practices (CoP’s) per hogeschool, passend bij de roadmap thema’s.
In deze CoP’s delen partners hun kennis, houden ze de kennisagenda actueel en initiëren ze – in wisselende verbanden –  nieuwe praktijkgerichte projecten die we bij de open innovatiewerkplaatsen van de hogescholen kunnen realiseren.
De relevante kennis gaan we ontsluiten door een ACE kennisportaal.

Anget’s rol zal vooral het aanjagen van projecten zijn, het verbinden van partijen met het doel meer en betere studenten voor de arbeidsmarkt op te leiden.
Anget: ‘Gelukkig ken ik – door mijn periode bij o.a. het HTAS innovatieprogramma als ook mijn opdrachten binnen het automotive onderwijs – het werkveld waarin ACE opereert – behoorlijk goed. Ook heb ik in die jaren  goede inhoudelijke kennis opgebouwd over de innovaties/uitdagingen waar de industrie voor staat. Redenen waardoor ik deze rol als programmamanager bij me past. Ik vind het fijn mijn energie weer te kunnen geven aan ACE. Ik heb er zin in. Tot gauw.’

Geplaatst in Nieuws

Aanmelden voor ACE nieuwsbrief

* = verplicht veld
Ik ben een: