Samenwerking met Fontys Automotive Management

Tot ons groot genoegen gaan we in 2018 samenwerken met Fontys Automotive Management. Automotive Management is een specialisatie (binnen de differentiatie Bedrijfsmanagement MKB) van de Bachelor Technische Bedrijfskunde. Voor zowel onze partnerbedrijven als voor studenten en docenten een toevoeging van een nieuw kennisgebied.

Automotive Management leidt op voor managementfuncties op het gebied van financiën, commercie, organisatiekunde of logistiek in de automotive branche. De vraag vanuit het bedrijfsleven naar automotive (Engineering) stagiairs, afstudeerders en medewerkers met een commerciële bedrijfskundige achtergrond is groeiend. Omdat Hogeschool Rotterdam en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen ook commerciële specialisaties aanbieden binnen de Automotive opleiding is het een logische en welkome stap dat Fontys Automotive Management ook aansluit.

In dit pilotjaar betrekken we de opleiding Automotive Management bij o.a. de carrièredag, workshops, gastlessen, stage en afstuderen waardoor de opleiding nog beter in beeld komt bij onze bedrijfspartners. Daarnaast komen veranderingen en innovaties in de automotive branche ook weer bij onze studenten en docenten terecht.

Geplaatst in Nieuws

Aanmelden voor ACE nieuwsbrief

* = verplicht veld
Ik ben een: