Altran

Als een wereldwijde leider in de Engineering, Research & Development services (ER&D), biedt Altran haar klanten een toegevoegde waarde door de ontwikkeling van producten en diensten door een innovatieve aanpak.

Altran werkt samen met haar klanten in elke schakel van de waardeketen van hun project, vanaf het concept tot de industrialisatie. Al meer dan dertig jaar levert de Altran groep haar expertise aan de belangrijkste spelers in de Aerospace, Automotive, Defense, Energy, Finance, Life Sciences, Railway, en Telecommunication sectoren. In 2016 realiseerde de Altran groep een omzet van € 2.160bn. Met een personeelsbestand van meer dan 31.000 werknemers is Altran aanwezig in meer dan 20 landen.

In Helmond, op de Automotive Campus, biedt Altran Engineering met ongeveer 125 medewerkers engineering, protobouw, testing en productie support. Deze diensten worden geleverd in diverse marktsegmenten zoals Automotive, Trucks, People Movers, Openbaar vervoer, Bepantsering, Scheepsbouw en Industrie.

www.altran.nl