Arval

Arval

Arval, volle dochteronderneming van BNP Paribas, is gespecialiseerd in autoleasing. Samen met 200 enthousiaste en ambitieuze collega’s beheren wij op efficiënte wijze 30.000 auto’s. In Nederland bekleden wij de vierde positie, in Europa zijn wij zelfs de tweede grootste leasemaatschappij.

Loopbaanperspectief

Vind je 200 nieuwe collega’s wel heel overweldigend? Dan stellen wij je gerust. Bij Arval werken wij namelijk via het accountteamprincipe. Dit betekent dat je nauw samenwerkt met 12 collega’s (het accountteam). Samen verzorgen jullie het volledige wagenparkbeheer van een bepaald aantal auto’s.

Zo vormen jullie samen een kleine leasemaatschappij, binnen de grote leasemaatschappij Arval. Je geniet dus van de voordelen van zowel een grote als kleine organisatie!

Bij Arval hechten wij veel waarde aan persoonlijke begeleiding tijdens je carrière. Daarom krijg je na een uitgebreid inwerktraject een persoonlijke coach. Hij of zij stimuleert je om het maximale uit jezelf te halen en helpt je je eigen weg binnen Arval te vinden. Samen stellen jullie jaarlijks jouw persoonlijke doelen vast en houden tussentijds de voortgang nauw in de gaten.

Kijk voor actuele vacatures op onze website werkenbijarval.nl

Stagemogelijkheden

Wij bieden verschillende eerste en tweedejaars stageplaatsen aan, zowel voor de periodes september tot en met januari als de periode februari tot en met juni. Tijdens je stage maak je kennis met alle afdelingen binnen Arval. Je krijgt een eigen plek binnen een accountteam zodat je het bedrijfsproces van dichtbij kunt ervaren. Je maakt zo kennis met de operationele afdelingen inkoop, technisch beheer, schade en verzekeringen, analyse en advies, verhuur en logistiek en verkoop auto’s. Daarnaast maak je ook kennis met de afdeling verkoop, bestaande uit acquisitie en accountmanagement.

Bij Arval vinden wij het belangrijk dat je ook echt ervaart hoe het is om op een dergelijke afdeling te werken. Daarom krijg je vanaf jouw eerste stagedag al je eigen verantwoordelijkheden en kun je zo ook echt een bijdrage leveren aan jouw team.

Voor zowel onze operationele als onze verkoopafdeling zijn wij regelmatig op zoek naar stagiaires. Geef bij je stageverzoek aan welke afdeling jouw interesse heeft, zodat wij kunnen bekijken of er een plaats beschikbaar is.

Afstudeermogelijkheden

Naast eerste en tweedejaars stageplaatsen kun je bij ons ook je afstudeeropdracht doen. Er zijn veel onderwerpen die onderzoekwaardig zijn. Wij dagen jou graag uit om met een goed idee te komen. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar mensen met een frisse, kritische kijk op de wereld die in staat zijn onze dienstverlening aan te scherpen. Zien wij wat in jouw voorstel? Dan bepalen wij samen met jou en je opleiding de definitieve inhoud van je afstudeerproject.

Met een stage of afstudeeropdracht bij Arval geven wij jou de kans om ons te laten zien wat je in huis hebt. Zijn wij hier beiden tevreden over? Dan zal je niet de eerste student zijn die voor langere tijd bij Arval blijft hangen in een leuke en uitdagende baan!

Wil je meer informatie over onze organisatie, kijk dan eens op onze website www.werkenbijarval.nl.

Bekijk hier het filmpje van Arval over stage- en afstudeermogelijkheden.


Bedrijfsgegevens

Aantal medewerkers in Nederland

200

Aantal medewerkers hbo-/wo techniek

10%

Locaties in provincies

Houten, Utrecht

Mogelijkheden in het buitenland

Nee

Contactinformatie

www.arval.nl

www.werkenbijarval.nl

Stages / Afstuderen

Anita van den Bedum

E-mail: anita.vandenbedum@arval.nl
Telefoon: 030 602 44 44