Edag

Edan

De technische partner voor de autowereld

Als je betrokken bent bij de hedendaagse ontwikkelingen in de mobiele wereld, is alleen technologie onvoldoende als drijfveer. Naast technologische vooruitgang hebben complexe markteisen, de behoefte aan individualiteit en duurzaamheidsbewustzijn evenveel invloed op ontwikkelingen. Tegenwoordig kun je niet zomaar een auto ontwikkelen. Je moet weten met welk doel hij wordt ontworpen. Je hebt ook de juiste instelling nodig, zodat je de marktbehoeften goed begrijpt.

Als een van de toonaangevende, onafhankelijke technische partners voor de wereldwijde auto-industrie weten we precies wat er wordt bedoeld met auto’s die klaar zijn voor de toekomst. Complete voertuigontwikkeling is onze specialiteit. We adviseren en ondersteunen onze klanten van het eerste idee tot het complete prototype. Daarnaast hebben we ook de nodige expertise op het gebied van elektronicaontwikkeling en het ontwikkelen en opzetten van productiefaciliteiten.

Door deze veelzijdige kennis op het gebied van de ontwikkeling en productie van auto’s, kunnen we de juiste oplossing voor u vinden. Niet eenmalig. Maar altijd.

www.edag.nl