Pon

Een eeuw geleden startte Pon met de import van fietsen, auto’s en banden. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een multinational met zo’n 13.000 medewerkers in 32 landen. Er is veel veranderd in die tijd. En ook weer niet. Want het pionieren zit hen nog altijd in het bloed.

De wereld van Pon
De wereld van Pon is die van de mooiste auto’s, de sterkste grondverzet-machines, de snelste fietsen, de krachtigste scheepsmotoren, de slimste maatwerkinstallaties en het beste gereedschap. Daarom werken ze wereldwijd met producenten als Audi, Porsche, Volkswagen, Caterpillar, MAN, Continental maar ook met eigen fietsmerken zoals Gazelle, Cervélo en Focus.

Loopbaanperspectief
Werken bij Pon is werken in een wereld waarin passie voor sterke merken en ondernemerschap centraal staan. De stoere merken vragen namelijk om ondernemende mensen. Hiermee bedoelen zij mensen die de passie hebben om te presteren en die gaan voor concrete resultaten. Daarom geven zij hun mensen en stagiair(e)s vrijheid, vertrouwen en veel verantwoordelijkheden. Mensen die met plezier werken, presteren beter en komen met nieuwe ideeën. Zo simpel is het. Working passionately, acting responsible, enjoying what we do and trust to act!

Stage- en afstudeer mogelijkheden
Pon heeft met haar diverse merken het gehele jaar diverse stage- en afstudeermogelijkheden. Kijk voor meer informatie op de website hieronder. Staat de gewenste stage hier niet tussen? Dan kan je ook altijd een open sollicitatie sturen!


Bedrijfsgegevens

Aantal medewerkers in Nederland:

7000

Aantal medewerkers hbo-/wo techniek:

30%

Locaties in provincies

Heel Nederland.
Voornamelijk regio Utrecht.

Mogelijkheden in het buitenland:

Ja

Contactinformatie

www.pon.com
www.jobsatpon.com

Stages / Afstuderen:

Reinier Regter

E-mail: Reinier.Regter@Pon.com

Telefoon: 033 434 77 37