Voor hbo-studenten Automotive

ACE staat voor het partnerschap tussen de drie Automotive hbo-opleidingen (aan de Hogeschool Rotterdam, Fontys en Hogeschool Arnhem/Nijmegen) in Nederland en de automotive bedrijven. ACE biedt in samenwerking met de automotive bedrijven de hbo-studenten Automotive een aantal programma’s aan. ACE brengt studenten al vroeg in contact met de bedrijven in de sector, waardoor je carrièremogelijkheden en kansen op de arbeidsmarkt toenemen.

Stage/afstuderen bij bedrijven
ACE werkt nauw samen met het automotive bedrijfsleven. Door deze samenwerking met zogenaamde partnerbedrijven bieden deze uitdagende en innovatieve stages en afstudeerprojecten aan.

Workshops voor tweedejaarsstudenten
Ook organiseert ACE workshops bij bedrijven. Hieraan nemen alle tweedejaarsstudenten van de drie hogescholen deel.

Extra uitdaging
Ben jij een hbo-student Automotive en zoek je een extra uitdaging? Dan is een van de onderstaande programma’s misschien iets voor jou. Het zijn unieke programma’s, die bij uitstek geschikt zijn voor gedreven, leergierige studenten die op deze manier hun talenten nog verder tot hun recht laten komen.

Gastlessen
In samenwerking met de docenten kunnen erg gastlessen georganiseerd worden, uiteraard uitgevoerd door onze partnerbedrijven.

ACE pre-master programma
Het ACE pre-master programma, dat je in plaats van je minor volgt, geeft je rechtstreeks toegang tot de MSc Automotive Technology aan de TU/e. Scheelt je een jaar in tijd en geld.

Kijk voor meer informatie over deze onderwerpen in het menu links op deze pagina.