Pon

De wereld van Pon
De wereld van Pon is die van de mooiste auto’s, de sterkste grondverzet-machines, de snelste fietsen, de krachtigste scheepsmotoren, de slimste maatwerkinstallaties en het beste gereedschap. Daarom werken ze wereldwijd met producenten als Audi, Porsche, Volkswagen, Caterpillar, MAN, Continental maar ook met eigen fietsmerken zoals Gazelle, Cervélo en Focus.

Loopbaanperspectief
Werken bij Pon is werken in een wereld waarin passie voor sterke merken en ondernemerschap centraal staan. De stoere merken vragen namelijk om ondernemende mensen. Hiermee bedoelen zij mensen die de passie hebben om te presteren en die gaan voor concrete resultaten. Daarom geven zij hun mensen en stagiair(e)s vrijheid, vertrouwen en veel verantwoordelijkheden. Mensen die met plezier werken, presteren beter en komen met nieuwe ideeën. Zo simpel is het. Working passionately, acting responsible, enjoying what we do and trust to act!

Stage- en afstudeer mogelijkheden
Pon heeft met haar diverse merken het gehele jaar diverse stage- en afstudeermogelijkheden. Kijk voor meer informatie op de website hieronder. Staat de gewenste stage hier niet tussen? Dan kan je ook altijd een open sollicitatie sturen!

Contactgegevens

Reinier Regter
E-mail: Reinier.Regter@Pon.com
Telefoon: 033 434 77 37
www.pon.com
www.jobsatpon.com