Sensata

Als je bij Sensata in dienst treedt, ga je deel uitmaken van een onderneming die niet alleen erkend marktleider is op het gebied van de sensor- en electrical protection technologieën. Je maakt ook deel uit van een bedrijf dat gebouwd is op bijna 100 jaar zakelijk succes en een uitstekende reputatie heeft in het waarmaken van haar financiële en economische doelstellingen. Ons bewezen succes in combinatie met een onbesproken integriteit, maakt Sensata wereldwijd tot een gewaardeerde business- en gemeenschapspartner.

Kenmerkend voor Sensata Technologies is de grote diversiteit aan mensen en markten. Werken bij Sensata betekent werken in een dynamische, internationale en innovatieve omgeving waar mensen zich thuis voelen en waar de nadruk ligt op teamwork en eigen verantwoordelijkheid. Sensata geeft je volop ruimte om jezelf te ontwikkelen, maar hecht daarbij ook veel waarde aan je eigen initiatief.

De ontwikkelingen in de markten waarin we actief zijn, volgen elkaar razendsnel op. We verwachten daarom flink te groeien. Regelmatig hebben we behoefte aan zowel ervaren professionals als jonge startende talenten. Heb jij een frisse kijk op zaken, uitdagende ideeën en de durf en het vermogen om die ideeën onder de aandacht te brengen? Verbind je dan aan Sensata!

Bekijk hier het filmpje van Sensata over stage- en afstudeermogelijkheden.

http://www.workingatsensata.com/nl/werken-bij-ons