VB-Airsuspension

Bedrijfsbeschrijving en achtergrond:

VB-Airsuspension is een toonaangevende leverancier van luchtvering technologie voor voertuigen voor lichte en middelgrote bedrijfsvoertuigen. Een team van meer dan 25 ingenieurs werkt intensief samen met OEM’s, met behulp van geavanceerde tools in een innovatieve instelling, die nieuwe standaarden zet in SMART (lucht)vering technologie.

Loopbaanperspectief:

We zijn een snelgroeiende organisatie en altijd in voor nieuwe technologische uitdagingen. Daarom zijn we op zoek naar:
• Voertuigdynamica-specialisten
• Mechatronica ingenieurs voor voertuigdynamica
• Embedded software specialisten
• Commerciële ingenieurs
• Lean specialisten
die ons in staat stellen om tegemoet te komen aan de snelgroeiende behoeften van gerenommeerde OEM’s en voertuigombouwers op de after-market.

Stage- en afstudeermogelijkheden:

We zijn op zoek naar ambitieuze en gemotiveerde studenten die technologische creativiteit combineren met risicobewustzijn en het talent om door middel van bewezen technologie innovatie te creëren. Tijdens een stage zul je VB-Airsuspension ondersteunen bij innovatie of bij het opnieuw ontwerpen van projecten van de modernste voertuigdynamica technologie.

Een ideaal project wordt opgestart op basis van een vooraf bepaald doel voor engineeringprojecten of een breder gedefinieerd doel voor R&D-projecten. Klantspecificaties zijn leidend en tijdens het project ben je een projectteamlid met duidelijk omschreven taken, verantwoordelijkheden en doelen. We dagen je echter uit om je creativiteit te gebruiken en komen met heldere en succesvolle ideeën over hoe je technologie op een innovatieve manier kunt toepassen.

Onderwerpen:

Mechatronica / embedded software
Testen en certificeren
Engineering
Business Development