RAAK PRO Duurzame batterijen

Fontys Hogescholen voert een onderzoek uit om praktische methoden te bepalen voor het beoordelen van de gezondheid en resterende levensduur van gebruikte batterijen. Deze kennis zal waardevolle inzichten opleveren in de (her)bruikbaarheid van batterijen in verschillende duurzame toepassingen. Het hergebruik, tweede leven en recyclen van batterijen draagt bij aan nationale en Europese duurzaamheidsdoelstellingen. Verschillende bedrijven uit de industrie en kennisinstellingen zijn betrokken bij het onderzoek.
 
Op donderdag 18 januari vond de kick-off plaats van het RAAK PRO project Duurzame Batterijen. Tijdens deze eerste bijeenkomst presenteerde Desiree Seo, de projectleider voor RAAK PRO Sustainable Batteries, de uitgebreide plannen voor het project en konden de consortiumpartners met elkaar kennismaken. De volgende bijeenkomst staat gepland voor september, waarin de partners hun eerste updates over de werkpakketten zullen delen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van ACE Mobility (1x per maand)

Er is iets misgegaan, probeer het later opnieuw.
{{ errors.first('firstname') }}
{{ errors.first('email') }}
Thank you

Onze partners

ACE werkt nauw samen met de industrie aan het opbouwen van relevante expertise en talentontwikkeling. Dit zijn onze partners.

Meer informatie over partnerschap