Automotive Engineering Stages

Bij ACE Mobility vind je de leukste Engineering stages in de Automotive branche, of je nou op zoek bent naar een derdejaars stage of naar een afstudeeropdracht. Wij geven je een overzicht van alle opties voor studenten met een opleiding in Automotive Engineering. Solliciteer direct en vind jouw (afstudeer)stage in de Automotive branche!

Taal
  • + Toon meer ({{ filterOptions.language.length - filteredOptions('language').length }}) - Verbergen
Type
  • + Toon meer ({{ filterOptions.type.length - filteredOptions('type').length }}) - Verbergen
Opleidingsniveau
  • + Toon meer ({{ filterOptions.level.length - filteredOptions('level').length }}) - Verbergen
Opleiding
  • + Toon meer ({{ filterOptions.education.length - filteredOptions('education').length }}) - Verbergen
Specialisaties
  • + Toon meer ({{ filterOptions.specialization.length - filteredOptions('specialization').length }}) - Verbergen
Bedrijf
  • + Toon meer ({{ filterOptions.company.length - filteredOptions('company').length }}) - Verbergen
{{ vacancyRangeStart }}-{{ vacancyRangeEnd }} van {{ total }} vacatures en opdrachten
{{ vacancyRangeStart }}-{{ vacancyRangeEnd }} van {{ total }} vacatures en opdrachten

Automotive Engineering stage

Als je een opleiding Automotive Engineering volgt en op zoek bent naar een stage of een afstudeerproject, dan bieden wij een uitgebreide selectie aan. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan Automotive Engineering stageplekken in onze Job Portal.

Afstudeerstage Automotive Engineering MBO

Een MBO-stage in Automotive Engineering geeft je inzicht in alle facetten van de Automotive sector. Je kan je richten op gebieden zoals productontwikkeling, productie of het evalueren en doorontwikkelen van nieuwe technieken en voertuigen. Bij ACE Mobility bieden we vooraanstaande MBO-stages in de Automotive sector, gelinkt aan toonaangevende bedrijven in Nederland. Na je MBO-opleiding in Automotive Engineering liggen er diverse mogelijkheden open, zoals het verder ontwikkelen of ontwerpen van processen en voertuigen. Ook zijn er kansen in planning, productie en onderhoud van componenten en systemen. Grote Nederlands bedrijven zoals DAF of VDL kunnen na je stage interessante opties zijn. Of ambieer je verder te studeren en een HBO-diploma te behalen in Automotive Engineering voor meer carrièremogelijkheden?

Afstudeerstage Automotive Engineering HBO

Met een HBO opleiding in Automotive Engineering sta je sterk in de markt. Duik in een van onze prikkelende HBO afstudeerstageplekken en verdiep je in de vernieuwingen en processen van de Automotive wereld. De Automotive industrie evolueert constant, met focuspunten zoals elektrificatie, duurzame brandstoffen, uitstootreductie, en groene productie van bijvoorbeeld EV's en bijbehorende batterijen. Tijdens je HBO stage in Automotive Engineering kun je bijdragen aan een groenere toekomst door je te focussen op deze relevante thema's. Na je automotive engineering stage, ga je direct aan de slag of zet je de studie voort aan een universiteit voor nog grotere kansen in de Automotive industrie!

Afstudeerstage Automotive Engineering WO

Een WO stage in Automotive Engineering biedt ontzettend veel kansen. Terwijl HBO-studenten al significante bijdragen leveren, duiken WO studenten nog dieper de materie in. Ben je klaar om onderzoek te doen naar, bijvoorbeeld, efficiënte CO2-opslag in vrachtschepen of het potentieel van nieuwe brandstoffen in emissiereductiesystemen? Gedurende je WO stage breng je waardevolle inzichten en adviezen naar voren voor je stagebedrijf. Zo draag je bij aan een milieuvriendelijkere toekomst binnen de Automotive sector. Ontdek de perfecte engineering stage en begin aan jouw loopbaan in Automotive!

Afstudeeropdracht Automotive Engineering

Een afstudeerstage is niet compleet zonder een uitdagend afstudeerproject. Gelukkig zijn er hiervan voldoende binnen de Automotive sector. Onze Job Portal bevat diverse afstudeerprojecten van gerenommeerde Nederlandse bedrijven. Maar bij ACE Mobility gaan we verder dan dat. Heb je een innovatief idee voor een afstudeerproject? Neem contact met ons op, en we matchen je met het best passende bedrijf of project voor jouw ambities!

Onze partners

ACE werkt nauw samen met de industrie aan het opbouwen van relevante expertise en talentontwikkeling. Dit zijn onze partners.

Meer informatie over partnerschap