Automotive industrie

Binnen de automotive industrie vinden boeiende ontwikkelingen plaats die onze maatschappij fundamenteel veranderen en die tot nieuwe industrieën en business leiden. Deze ontwikkelingen bepalen mede hoe we ons in de komende decennia van a naar b gaan verplaatsen, dus hoe onze mobiliteit er in de toekomst uitziet.
Verschillende door technologie gedreven trends hebben enorme gevolgen voor onze mobiliteit. De automotive wereld is zich hiervan zeer bewust en integreert nieuwe technologieën in de productieprocessen van onze vervoersmiddelen.

Via deze pagina houdt ACE Mobility je op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de automotive industrie.

Workshops

ACE Mobility organiseert samen met de industrie, met Fontys Hogescholen en de HAN workshops over innovatieve ontwikkelingen in de automotive wereld. Deze workshops worden aangeboden via de ACE Academy.

Naar ACE Academy

Vlogs van jonge engineers

In de vlogs toont ACE Mobility een kijkje in de keuken bij onze industriële partners. Jonge engineers laten o.a. zien hoe hun werkdag eruit ziet en lopen samen met de camera door het hele bedrijf. Op deze manier kunnen studenten een beter beeld krijgen van hun toekomstperspectief binnen de automotive industrie.

Naar vlogs

Hybride docent

Hybride docentschap is inmiddels geen onbekend begrip meer. Hybride docenten combineren hun baan met het verzorgen van gastlessen op de hogescholen. Hierdoor vindt het onderwijs een nauwere aansluiting bij de industrie. ACE Mobility vervult hierin een spilfunctie.

Naar Hybride docent

Magazine Drive

Ten behoeve van het tienjarig bestaan van ACE Mobility is de eerste editie van 'Drive' verschenen, hierin delen o.a. studenten en jong afgestudeerden hun enthousiasme voor het automotive vakgebied. 

Naar magazine

Meer van ACE Mobility

Onze partners

ACE werkt nauw samen met de industrie aan het opbouwen van relevante expertise en talentontwikkeling. Dit zijn onze partners.

Meer informatie over partnerschap

Blijf op de hoogte van het laatste automotive nieuws

Er is iets misgegaan, probeer het later opnieuw.
{{ errors.first('firstname') }}
{{ errors.first('email') }}
Thank you