Afstudeeronderzoeken

Lees hier alle verhalen en artikelen van onze voormalige stagiaires en afstudeerders.

Joshua Bruhn

Sept '19 - Jan '20

Joshua Bruhn heeft Automotive Engineering gestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Zijn afstudeerstage heeft Joshua met succes afgerond. In onderstaand interview hebben wij Joshua gevraagd naar zijn ervaring met het afstuderen bij ACE Mobility.

Lees hier het hele verhaal

Dennis Laros

Jan '20 - Jun '20

Dennis Laros van de opleiding Automotive Management van de Fontys Hogeschool is bij ons afgestudeerd. In zijn afstudeerscriptie met als titel “Elektrische infrastructuur als een kans” onderzocht hij hoe het Nederlandse automotive ecosysteem de kans rondom de elektrische infrastructuur optimaal kan benutten.

Lees hier het hele verhaal

Roen Pulles

Sept '20 - Jan '21

Van september 2020 t/m januari 2021 heeft Roen Pulles, afstudeerder van de HAN, onderzoek gedaan naar hoe we meer studenten naar de automotive sector kunnen trekken. 

 

Lees hier zijn afstudeerrapport

Niels Winter

Feb. '21 - Jul. '21

Niels Winter heeft tijdens zijn afstudeerstage bij ACE Mobility zijn onderzoekstudie gericht op het creëren van draagvlak onder de actoren van de Nederlandse transportindustrie voor de implementatie van autonoom wegtransport in 2030

Lees hier een publicatie over zijn afstudeerproject (Engels)

Cas Beckers

Feb' 22 - Jul' 22

Cas heeft zijn afstudeerproject uitgevoerd in opdracht van de Forensische Sporen afdeling van de Politie Academie, onder begeleiding van ACE Mobility. In zijn afstudeerproject heeft Cas samen met Stijn Huijer, een derdejaars stagiair van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, onderzoek gedaan naar de bandenspooraftekening op droog wegdek.

Samenvatting

Stijn Huijer

Feb' 22 - Jul' 22

Stijn heeft zijn derdejaars stage-opdracht uitgevoerd in opdracht van de Forensische Sporen afdeling van de Politie Academie, onder begeleiding van ACE Mobility. Tijdens zijn stageperiode heeft Stijn, samen Cas Beckers, vierdejaars student van Fontys Hogescholen, onderzoek gedaan naar de bandenspooraftekening op droog wegdek.

Samenvatting