ICT Stages

Bij ACE Mobility vind je de leukste ICT stages in de Automotive branche, of je nou op zoek bent naar een derdejaars stage of naar een afstudeeropdracht. Wij geven je een overzicht van alle opties voor studenten met een opleiding in ICT. Solliciteer direct en vind jouw (afstudeer)stage in de Automotive branche!

Taal
  • + Toon meer ({{ filterOptions.language.length - filteredOptions('language').length }}) - Verbergen
Type
  • + Toon meer ({{ filterOptions.type.length - filteredOptions('type').length }}) - Verbergen
Opleidingsniveau
  • + Toon meer ({{ filterOptions.level.length - filteredOptions('level').length }}) - Verbergen
Opleiding
  • + Toon meer ({{ filterOptions.education.length - filteredOptions('education').length }}) - Verbergen
Specialisaties
  • + Toon meer ({{ filterOptions.specialization.length - filteredOptions('specialization').length }}) - Verbergen
Bedrijf
  • + Toon meer ({{ filterOptions.company.length - filteredOptions('company').length }}) - Verbergen
{{ vacancyRangeStart }}-{{ vacancyRangeEnd }} van {{ total }} vacatures en opdrachten
{{ vacancyRangeStart }}-{{ vacancyRangeEnd }} van {{ total }} vacatures en opdrachten

Afstudeerstage ICT in de Automotive Branche

Voor ICT studenten die een carrière in de automotive sector ambiëren, bieden wij een breed scala aan stage- en afstudeermogelijkheden. In onze Job Portal vind je een overzicht van ICT stages binnen de innovatieve automotive industrie. Hoe zet jij jouw ICT achtergrond in voor de Automotive industrie?

Afstudeerstage ICT MBO

Een MBO ICT stage in de automotive sector biedt je de kans om te werken aan projecten zoals de ontwikkeling van software voor autonome voertuigen, het verbeteren van voertuigconnectiviteit of het implementeren van cybersecurity maatregelen in voertuig-software. Bij ACE Mobility vind je samenwerkingen met toonaangevende automotive bedrijven waar je jouw ICT vaardigheden kunt inzetten voor technologische vooruitgang in de Automotive industrie.

Afstudeerstage ICT HBO

HBO-studenten in ICT kunnen tijdens hun afstudeerstage diepgaande kennis opdoen over de integratie van ICT oplossingen in de automotive sector. Dit kan variëren van het ontwerpen van gebruikersinterfaces voor geavanceerde boordsystemen tot het ontwikkelen van data-analyse tools voor voertuigprestaties. Jouw expertise in ICT kan bijdragen aan de evolutie van slimme en innovatieve voertuigen.

Afstudeerstage ICT WO

Als WO-student in ICT biedt je afstudeerstage de mogelijkheid om baanbrekend onderzoek te doen naar geavanceerde technologieën in de automotive industrie. Je kunt bijvoorbeeld werken aan projecten gerelateerd aan kunstmatige intelligentie, machine learning of het verfijnen van algoritmes voor autonome rijfuncties. Bekijk alle WO stages in onze Jobportal.

Afstudeeropdracht ICT

Een ICT afstudeeropdracht binnen de automotive sector biedt de kans om innovatieve en toekomstgerichte oplossingen te ontwikkelen. Onze Job Portal biedt een reeks van uitdagende projecten bij vooraanstaande bedrijven. Bij ACE Mobility ondersteunen we je graag bij het vinden van een afstudeeropdracht die past bij je ICT vaardigheden en ambities. Heb je een innovatief idee voor een ICT project in de automotive wereld? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze partners

ACE werkt nauw samen met de industrie aan het opbouwen van relevante expertise en talentontwikkeling. Dit zijn onze partners.

Meer informatie over partnerschap