ACE Student Award

Bekijk hier alle winnaars van de ACE Student Awards.

Umang Tulsi

ACE Student Award 2021

Op 6 juli won Umang Tulsi, Automotive student van de HAN University of Applied Sciences, de ACE Student Award 2021. Hij deed zijn afstudeeropdracht bij Bosch Transmission Technology BV. Hij ontwikkelde een Machine Learning Model door test data in een model te importeren dat mogelijke fouten kan voorspellen. 

Lees hier het hele verhaal

Rami Awad

ACE Student Award 2020

Rami Awad, student van de Automotive opleiding aan de Hogeschool Rotterdam, sleepte de ACE Student Award 2020 in de wacht. Zijn afstudeeropdracht voerde hij uit bij Mitsubishi Turbocharger and Engine Europe BV. Het onderzoek ging over het ontwikkelen van een concept dat in staat is om de spanningsniveaus van elk object digitaal te bepalen en daarnaast om te bewijzen dat dit systeem werkt met behulp van reeds beschikbare apparatuur.

Lees hier het hele verhaal

Ronald Feijns

ACE Student Award 2019

Ronald Feijns, kersverse afstudeerder van Fontys Automotive, won op 11 juli 2019 de Student Award 2019 van het Automotive Center of Expertise ACE. Zijn afstudeeropdracht voerde hij uit bij Altran Engineering. Het onderzoek ging over het testen van dakindrukkingen bij elektrische voertuigen. Normaal wordt dit fysiek gedaan, maar Ronald heeft dit nu digitaal opgezet. 

Lees hier het hele verhaal