Winnaar ACE Student Award 2020

Met trots kijken we terug op een daverend succes van de ACE Student Award 2020.

Maar liefst 85 livestreamers en ca. 30 mensen in fysieke aanwezigheid hebben kunnen meekijken hoe de vijf genomineerde studenten van de Fontys Hogescholen, Hogeschool Rotterdam en de HAN, kans maakten op de ACE Student Award 2020. De studenten presenteerden hun afstudeeronderzoek, onder andere door een vooraf opgenomen video. Door middel van de WhatsApp-applicatie was het voor het livestream publiek mogelijk om interactief deel te nemen aan de ACE Student Award. Naast het stellen van vragen over de afstudeeronderzoeken van de studenten, werden de genomineerden ook volop aangemoedigd.

Rami Awad, student van de Automotive opleiding aan de Hogeschool Rotterdam, sleepte de ACE Student Award 2020 in de wacht. Daarnaast ontving hij een cheque voor een 3- of 4-daagse reis naar een GP voor 2 personen (incl. vlucht en hotel).

Zijn afstudeeropdracht voerde hij uit bij Mitsubishi Turbocharger and Engine Europe BV. Het onderzoek ging over het ontwikkelen van een concept dat in staat is om de spanningsniveaus van elk object digitaal te bepalen en daarnaast om te bewijzen dat dit systeem werkt met behulp van reeds beschikbare apparatuur.

Wij wensen alle studenten enorm veel succes toe met de start van hun carrière binnen de automotive industrie!

Wil je de videopresentaties van alle genomineerde studenten én de studententeams nog eens terug kijken? Klik dan hieronder:

Rami Awad (Mitsubishi Turbocharger and Engine Europe BV)
Dennis Laros (ACE Mobility)
Lars van Kessel (Nooteboom Trailers BV)
Pim Kempen (VDL ETS)
Pantelis Nikolaou (Hyster-Yale)

Team Phidipiddes
HAN Hydromotive Team
ACE Solar Team Fontys

v.l.n.r. Rami Awad (winnaar), Rogier Lammers (Mitsubishi Turbocharger and Engine Europe BV), Kees Slingerland (ACE) en Saskia Lavoo (ACE)