Chemie Stages

Bij ACE Mobility vind je de leukste Chemie stages in de Automotive branche, of je nou op zoek bent naar een derdejaars stage of naar een afstudeeropdracht. Wij geven je een overzicht van alle opties voor studenten met een opleiding in Chemie. Solliciteer direct en vind jouw (afstudeer)stage in de Automotive branche!

Taal
  • + Toon meer ({{ filterOptions.language.length - filteredOptions('language').length }}) - Verbergen
Type
  • + Toon meer ({{ filterOptions.type.length - filteredOptions('type').length }}) - Verbergen
Opleidingsniveau
  • + Toon meer ({{ filterOptions.level.length - filteredOptions('level').length }}) - Verbergen
Opleiding
  • + Toon meer ({{ filterOptions.education.length - filteredOptions('education').length }}) - Verbergen
Specialisaties
  • + Toon meer ({{ filterOptions.specialization.length - filteredOptions('specialization').length }}) - Verbergen
Bedrijf
  • + Toon meer ({{ filterOptions.company.length - filteredOptions('company').length }}) - Verbergen
{{ vacancyRangeStart }}-{{ vacancyRangeEnd }} van {{ total }} vacatures en opdrachten
{{ vacancyRangeStart }}-{{ vacancyRangeEnd }} van {{ total }} vacatures en opdrachten

Afstudeerstage Chemie in de Automotive Branche

Voor studenten die een opleiding in de chemie volgen en geïnteresseerd zijn in de automotive sector, bieden wij een scala aan stage- en afstudeermogelijkheden. Onze Job Portal geeft een overzicht van alle chemie stages en afstudeeropdrachten in de dynamische wereld van de automotive industrie.

Afstudeerstage Chemie MBO

Een MBO Chemie stage in de automotive sector stelt je in staat om kennis te maken met de toepassing van chemische processen en materialen in de voertuigproductie. Je kunt je specialiseren in bijvoorbeeld materiaalonderzoek, coatingtechnologieën of de ontwikkeling van nieuwe brandstoffen. Bij ACE Mobility vind je de beste Automotive MBO-stages in chemie, waar je samenwerkt met toonaangevende automotive bedrijven in Nederland. Een MBO-opleiding in chemie biedt diverse mogelijkheden binnen de automotive industrie, van productontwikkeling tot kwaliteitscontrole. Welke stage past bij jou?

Afstudeerstage Chemie HBO

Met een HBO-opleiding in chemie kun je een cruciale rol spelen in de automotive sector. Tijdens je HBO-afstudeerstage krijg je de kans om je te verdiepen in geavanceerde chemische processen en materialen die de basis vormen voor innovaties in de automotive industrie. Dit kan variëren van het ontwikkelen van milieuvriendelijke coatings tot het optimaliseren van de chemische eigenschappen van materialen voor lichtere en sterkere voertuigcomponenten. Na je stage kun je ervoor kiezen om direct aan de slag te gaan in de industrie of verder te studeren voor meer geavanceerde kansen in de automotive branche.

Afstudeerstage Chemie WO

Als WO-student in chemie kun je direct aan de slag met geavanceerd onderzoek en productontwikkeling in de automotive industrie. Je WO-afstudeerstage kan zich richten op baanbrekend onderzoek naar nieuwe materialen, duurzame productieprocessen of het verbeteren van de efficiëntie en veiligheid van chemische toepassingen in voertuigen. Dit is je kans om bij te dragen aan de ontwikkeling van de volgende generatie voertuigen en een belangrijke rol te spelen in het verduurzamen van de automotive sector.

Afstudeeropdracht Chemie

Bij een afstudeerstage in chemie hoort natuurlijk een uitdagende afstudeeropdracht. In de automotive branche zijn er diverse mogelijkheden voor innovatieve chemieprojecten. Onze Job Portal biedt een selectie van afstudeeropdrachten bij vooraanstaande bedrijven. ACE Mobility helpt je graag bij het vinden van de perfecte afstudeeropdracht die past bij jouw ambities en vaardigheden. Heb je een goed idee voor een afstudeerproject? Neem dan contact met ons op om te bespreken hoe we je kunnen koppelen aan een bedrijf dat past bij jouw doelen.

Onze partners

ACE werkt nauw samen met de industrie aan het opbouwen van relevante expertise en talentontwikkeling. Dit zijn onze partners.

Meer informatie over partnerschap