Automotive events

Als kennisinstituut organiseert ACE Mobility automotive events en beurzen voor bedrijven, onderwijs en andere belangrijke spelers binnen de automotive sector. Ontdek alle aankomende ACE Mobility events en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Aankomende events

Apr16
Automotive week 2023

Nederland heeft een grote concentratie automotive industrie, High Tech industry en kennisinfrastructuur. De Brainport regio met in het hart de Automotive Campus in Helmond is de plek waar nieuwe ontwikkelingen rondom smart, safe en sustainable mobiliteit ontwikkeld, getest en aangetoond worden. Het innovatie ecosysteem voor implementatie en opschaling van nieuwe mobiliteits-oplossingen. Dit laten we, samen met vele partners zien en ervaren tijdens de Automotive week 2023 van 16 tot en met 19 april 2023.

Meer info

Blijf op de hoogte van aankomende automotive events en beurzen

Er is iets misgegaan, probeer het later opnieuw.
{{ errors.first('firstname') }}
{{ errors.first('email') }}
Thank you

ACE Mobility heeft als doel om de Nederlandse automotive sector sterk, wendbaar en toekomstbestendig te houden door de kracht van de voornaamste spelers in de automotive sector te bundelen. De behoeften van de industrie zijn daarin leidend en de kennis vanuit de hbo’s en de bedrijven vormen de pijlers.