Toegepaste Wiskunde Stages

Bij ACE Mobility vind je de leukste Toegepaste Wiskunde stages in de Automotive branche, of je nou op zoek bent naar een derdejaars stage of naar een afstudeeropdracht. Wij geven je een overzicht van alle opties voor studenten met een opleiding in Toegepaste Wiskunde. Solliciteer direct en vind jouw (afstudeer)stage in de Automotive branche!

Taal
  • + Toon meer ({{ filterOptions.language.length - filteredOptions('language').length }}) - Verbergen
Type
  • + Toon meer ({{ filterOptions.type.length - filteredOptions('type').length }}) - Verbergen
Opleidingsniveau
  • + Toon meer ({{ filterOptions.level.length - filteredOptions('level').length }}) - Verbergen
Opleiding
  • + Toon meer ({{ filterOptions.education.length - filteredOptions('education').length }}) - Verbergen
Specialisaties
  • + Toon meer ({{ filterOptions.specialization.length - filteredOptions('specialization').length }}) - Verbergen
Bedrijf
  • + Toon meer ({{ filterOptions.company.length - filteredOptions('company').length }}) - Verbergen
{{ vacancyRangeStart }}-{{ vacancyRangeEnd }} van {{ total }} vacatures en opdrachten
{{ vacancyRangeStart }}-{{ vacancyRangeEnd }} van {{ total }} vacatures en opdrachten

Afstudeerstage Toegepaste Wiskunde in de Automotive Branche

Voor studenten Toegepaste Wiskunde zijn er diverse boeiende stage- en afstudeermogelijkheden binnen de automotive industrie. Onze Job Portal biedt een overzicht van relevante mogelijkheden in deze sector bij de meest gerenommeerde Automotive bedrijven in Nederland.

Afstudeerstage Toegepaste Wiskunde MBO

Een MBO- Toegepaste Wiskunde stage in de automotive sector laat je kennismaken met het toepassen van wiskundige concepten in praktische situaties, zoals in optimalisaties van productieprocessen, data-analyses voor voertuigprestaties, of kosten-batenanalyses bij de productie van voertuigen. Dit soort stages bieden een solide basis voor een carrière in de Automotive sector waar precisie en efficiëntie centraal staan.

Afstudeerstage Toegepaste Wiskunde HBO

Met een HBO-opleiding in Toegepaste Wiskunde kun je je verder specialiseren in de automotive sector. Een HBO stage kan zich bijvoorbeeld richten op complexere projecten zoals het modelleren van autonome rijalgoritmen, simulaties voor verbeterde voertuigontwerpen of het analyseren van grote datasets om trends en patronen in de automotive markt te identificeren. Deze toepassingen kunnen ook ingezet worden om de ecologische voetafdruk te verkleinen en de automotive verder klaar te stomen voor een wereld zonder fossiele brandstoffen.

Afstudeerstage Toegepaste Wiskunde WO

Als WO-student in Toegepaste Wiskunde heb je de kans om te werken aan geavanceerde en innovatieve projecten in de automotive industrie. Denk bijvoorbeeld aan het doen van onderzoek naar optimalisatie van aandrijfsystemen, het ontwikkelen van predictive analytics voor voertuigonderhoud, of het verbeteren van veiligheidssystemen door middel van complexe wiskundige modellen.

Afstudeeropdracht Toegepaste Wiskunde

Een Toegepaste Wiskunde afstudeeropdracht binnen de automotive sector biedt de kans om je wiskundige vaardigheden toe te passen op praktische en innovatieve uitdagingen. In onze Job Portal vind je diverse projecten bij toonaangevende bedrijven. Bij ACE Mobility helpen we je graag bij het vinden van de perfecte afstudeeropdracht die aansluit bij jouw wiskundige expertise en ambities. Heb je een innovatief idee voor een project? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te verkennen.

Onze partners

ACE werkt nauw samen met de industrie aan het opbouwen van relevante expertise en talentontwikkeling. Dit zijn onze partners.

Meer informatie over partnerschap