Biologie Stages

Bij ACE Mobility vind je de leukste Biologie stages in de Automotive branche, of je nou op zoek bent naar een derdejaars stage of naar een afstudeeropdracht. Wij geven je een overzicht van alle opties voor studenten met een opleiding in Biologie. Solliciteer direct en vind jouw (afstudeer)stage in de Automotive branche!

Taal
  • + Toon meer ({{ filterOptions.language.length - filteredOptions('language').length }}) - Verbergen
Type
  • + Toon meer ({{ filterOptions.type.length - filteredOptions('type').length }}) - Verbergen
Opleidingsniveau
  • + Toon meer ({{ filterOptions.level.length - filteredOptions('level').length }}) - Verbergen
Opleiding
  • + Toon meer ({{ filterOptions.education.length - filteredOptions('education').length }}) - Verbergen
Specialisaties
  • + Toon meer ({{ filterOptions.specialization.length - filteredOptions('specialization').length }}) - Verbergen
Bedrijf
  • + Toon meer ({{ filterOptions.company.length - filteredOptions('company').length }}) - Verbergen
{{ vacancyRangeStart }}-{{ vacancyRangeEnd }} van {{ total }} vacatures en opdrachten
{{ vacancyRangeStart }}-{{ vacancyRangeEnd }} van {{ total }} vacatures en opdrachten

Afstudeerstage Biologie in de Automotive Branche

Voor studenten in de biologie die de unieke kruising tussen biologie en de automotive sector willen verkennen, bieden wij diverse stage- en afstudeermogelijkheden. In onze Job Portal vind je een overzicht van biologie stages binnen de innovatieve automotive industrie.

Afstudeerstage Biologie MBO

Een MBO-stage in biologie in de automotive sector biedt de kans om te werken aan projecten zoals de ontwikkeling van biobased materialen voor voertuigproductie of het onderzoeken van de impact van voertuigen op de biodiversiteit en ecosystemen. Bij ACE Mobility kun je samenwerken met vooraanstaande automotive bedrijven en je specialiseren in unieke toepassingen van biologische kennis in de industrie.

Afstudeerstage Biologie HBO

HBO-studenten in biologie kunnen tijdens hun afstudeerstage diepgaand onderzoek doen naar duurzame innovaties in de automotive sector. Dit kan variëren van het ontwikkelen van nieuwe biobrandstoffen tot het bestuderen van de ecologische voetafdruk van automotive productieprocessen. Jouw bijdrage kan leiden tot duurzamere processen en producten in de automotive industrie, waarbij jouw biologische expertise centraal staat.

Afstudeerstage Biologie WO

Als WO Biologie student heb je de mogelijkheid om tijdens je afstudeerstage geavanceerd onderzoek te doen dat bijdraagt aan duurzaamheid in de automotive sector. Je kunt je richten op onderwerpen zoals de ontwikkeling van milieuvriendelijke materialen, het verminderen van de impact van voertuigen op flora en fauna, of het optimaliseren van de levenscyclus van automotive producten vanuit een ecologisch perspectief.

Afstudeeropdracht Biologie

Een Biologie afstudeeropdracht binnen de automotive sector biedt de kans om significante bijdrage te leveren aan innovatieve en duurzame oplossingen. Onze Job Portal biedt een reeks van boeiende projecten bij gerenommeerde bedrijven in de automotive industrie. Bij ACE Mobility ondersteunen we je graag bij het vinden van een project dat aansluit bij jouw passie voor biologie en je interesse in de automotive industrie. Heb je een interessant idee voor een project? Neem contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen koppelen aan een bedrijf dat past bij jouw ambities.

Onze partners

ACE werkt nauw samen met de industrie aan het opbouwen van relevante expertise en talentontwikkeling. Dit zijn onze partners.

Meer informatie over partnerschap