Automotive
stages en afstudeeropdrachten

Vind jouw automotivestage of afstudeeropdracht bij ACE Mobility!

Taal
  • + Toon meer ({{ filterOptions.language.length - filteredOptions('language').length }}) - Verbergen
Type
  • + Toon meer ({{ filterOptions.type.length - filteredOptions('type').length }}) - Verbergen
Opleidingsniveau
  • + Toon meer ({{ filterOptions.level.length - filteredOptions('level').length }}) - Verbergen
Opleiding
  • + Toon meer ({{ filterOptions.education.length - filteredOptions('education').length }}) - Verbergen
Specialisaties
  • + Toon meer ({{ filterOptions.specialization.length - filteredOptions('specialization').length }}) - Verbergen
Bedrijf
  • + Toon meer ({{ filterOptions.company.length - filteredOptions('company').length }}) - Verbergen
{{ vacancyRangeStart }}-{{ vacancyRangeEnd }} van {{ total }} vacatures en opdrachten
{{ vacancyRangeStart }}-{{ vacancyRangeEnd }} van {{ total }} vacatures en opdrachten

Stages en afstudeeropdrachten binnen Automotive

Stage lopen of afstuderen in de automotive industrie betekent kiezen voor een veelzijdige en interessante stage. Het maakt niet uit of je een MBO, HBO of WO studie volgt, binnen de Automotive branche is er altijd wel een mooie stageplek voor je. Bij ACE Mobility vind je stages en afstudeeropdrachten bij verschillende bedrijven in de Automotive industrie. Volg jij bijvoorbeeld een opleiding in Engineering, Mechatronica of Werktuigbouwkunde? In onze Job Portal vind je altijd een uitdagende Automotive stage of afstudeeropdracht, scroll vooral eens door onze stages en afstudeeropdrachten.

Stages en afstudeerstages Automotive

Op onze Job Portal vind je zowel derdejaars stages als afstudeerstages binnen de Automotive industrie. Ook als je op zoek bent naar een stage voor bij je deeltijd studie ben je bij ACE mobility aan het juiste adres! Wij verzamelen namelijk de vetste stages binnen de Automotive branche bij de beste bedrijven. Ben je benieuwd hoe je jouw (afstudeer)stage in de Automotive industrie kunt invullen? Neem dan eens een kijkje bij de verschillede onderzoeken die al eerder zijn uitgevoerd.

Automotive stages en afstudeerstages voor MBO, HBO en WO

In de Automotive industrie kun je terecht voor stages met verschillende opleidingsniveaus. Volg je dus een MBO, HBO of WO opleiding, in onze Job Portal vind je altijd een stage die bij jou past.

MBO Automotive stage

Een MBO stage in de Automotive industrie is vaak een meer praktische stage dan een HBO of WO stage. Ben je als MBO student op zoek naar een uitdagende stage in de Automotive branche, dan kun je het beste contact met ons opnemen zodat we samen kunnen kijken welke stage het beste bij jou past.

HBO Automotive stage

Volg je een HBO studie en heb je interesse in een derdejaars- of afstudeerstage in de Automotive industrie, dan heb je genoeg opties! In onze Job Portal vind je de leukste stages en afstudeeropdrachten bij gerennomeeerde bedrijven in de Automotive branche. Volg je bijvoorbeeld een opleiding in Engineering, Werktuigbouwkunde, Mechatronica of Elektrotechniek, scroll dan eens door onze stage vacatures om te kijken of er een (afstudeer)stage voor jou bij zit. Zo kun je binnen de Automotive industrie met een HBO opleiding bijvoorbeeld onderzoek doen naar het opslaan van CO2 aan boord van schepen, onderzoek doen naar het gebruik van nieuwe brandstoffen of onderzoek doen naar het lean optimaliseren van bedrijfsprocessen.

WO Automotive stage

Zoek je een WO Automotive stage om je Universitaire opleiding af te sluiten, dan ben je bij ACE Mobility op de juiste plek. Wij hebben de beste afstudeerstages voor je verzameld bij bedrijven die uitblinken in de begeleiding van stagiaires bij hun afstudeeropdracht. In onze Job Portal vind je Automotive afstudeeropdrachten die al volledig gedefinieerd zijn, maar er is ook ruimte om je eigen afstudeeropracht in samenspraak vorm te geven. Met een WO opleiding in bijvoorbeeld Toegepaste Wiskunde, Engineering of Werktuigbouwkunde vind je de meest uitdagende afstudeeropdrachen. Werk bijvoorbeeld mee aan het elektrificeren van de afvalinzameling met VDL, doe onderzoek naar het geven van een tweede leven aan EV batterijen of creëer een terugvalstrategie voor procesverstoringen. Keuze genoeg!