Engineering Stages

Bij ACE Mobility vind je de leukste Engineering stages in de Automotive branche, of je nou op zoek bent naar een derdejaars stage of naar een afstudeeropdracht. Wij geven je een overzicht van alle opties voor studenten met een opleiding in Engineering. Solliciteer direct en vind jouw (afstudeer)stage in de Automotive branche!

Taal
  • + Toon meer ({{ filterOptions.language.length - filteredOptions('language').length }}) - Verbergen
Type
  • + Toon meer ({{ filterOptions.type.length - filteredOptions('type').length }}) - Verbergen
Opleidingsniveau
  • + Toon meer ({{ filterOptions.level.length - filteredOptions('level').length }}) - Verbergen
Opleiding
  • + Toon meer ({{ filterOptions.education.length - filteredOptions('education').length }}) - Verbergen
Specialisaties
  • + Toon meer ({{ filterOptions.specialization.length - filteredOptions('specialization').length }}) - Verbergen
Bedrijf
  • + Toon meer ({{ filterOptions.company.length - filteredOptions('company').length }}) - Verbergen
{{ vacancyRangeStart }}-{{ vacancyRangeEnd }} van {{ total }} vacatures en opdrachten
{{ vacancyRangeStart }}-{{ vacancyRangeEnd }} van {{ total }} vacatures en opdrachten

Afstudeerstage Engineering

Volg je een opleiding in Engineering en ben je op zoek naar een stage of afstudeeropdracht, dan heb je verschillende opties. Wij zetten alle Engineering stages en afstudeeropdrachten graag voor je op een rijtje in onze Job Portal.

Afstudeerstage Engineering MBO

Met een MBO Engineering stage leer je alle onderdelen van de Automotive Industrie kennen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stage om je te verdiepen in productontwikkeling, productie en het testen van systemen en producten. Bij ACE Mobility vind je de beste MBO Engineering stages in de Automotive branche bij de beste Automotive bedrijven in Nederland. Met een MBO Engineering opleiding kun je verschillende kanten op in de Automotive branche. Je kunt bijvoorbeeld werken aan het doorontwikkelen of ontwerpen van voertuigen, maar je kunt ook denken aan banen in de werkvoorbereiding, productie of onderhoud van onderdelen en systemen. Na je afstudeerstage kun je bij gerenommeerde Automotive bedrijven terecht zoals bijvoorbeeld DAF of VDL. Of wil je liever doorstuderen en een HBO opleiding afronden zodat je nog meer kansen hebt in de Automotive industrie?

Afstudeerstage Engineering HBO

Want ook met een HBO Engineering opleiding kun je op weg in de Automotive industrie. Volg één van de vette HBO afstudeerstages en leer meer over de ontwikkelingen en processen in de Automotive branche. De Automotive branche blijft zich namelijk razendsnel ontwikkelen. Zo zijn elektrificatie en het verduurzamen van brandstoffen erg actuele onderwerpen binnen Automotive. Maar ook vraagstukken als, vermindering van vervuilende uitstootgassen, recycling en duurzame productie van elektrische voertuigen en EV-batterijen spelen een grote rol in de doorontwikkelingen van de Automotive branche. In jouw HBO Engineering afstudeerstage kun je bijdragen aan een betere en duurzame wereld door je tijdens je afstudeerstage te verdiepen in deze prangende vraagstukken die de Automotive industrie bezighouden. Ga je na je Automotive Engineering stage meteen aan het werk of wil je nog doorstuderen aan de Universiteit voor nóg meer mooie kansen in de Automotive industrie?

Afstudeerstage Engineering WO

Voor wie een WO Engineering stage volgt, ligt de Automotive wereld aan z'n voeten. Waar je als HBO-student al mooie bijdrages kunt leveren aan een meer duurzame Automotive industrie, ga je als WO-student nog net een stapje verder. Grijp jij de kans aan om afstudeeronderzoek te doen om bijvoorbeeld de beste manier te vinden om CO2 op te slaan in vrachtschepen of wil je liever de kansen voor nieuwe brandstoffen in emissiereductie systemen analyseren? In jouw WO Engineering afstudeerstage doe je onderzoek naar de mogelijkheden en breng je de beste adviezen uit waar jouw stagebedrijf mee verder kan. Zo draag je bij aan een schonere wereld door mee te werken aan een duurzame Automotive branche. Zoek de Engineering stage die het beste bij jou past en zet je eerste stappen in je Automotive carrière!

Afstudeeropdracht Engineering

Bij een afstudeerstage hoort natuurlijk een uitdagende afstudeeropdracht. Deze zijn er gelukkig genoeg binnen de Automotive branche. In onze Job Portal vind je al een aantal specifieke afstudeeropdrachten bij gerennomeerde bedrijven binnen Nederland. Maar bij ACE Mobility zetten we graag een stapje verder. Heb jij dus een goed idee voor een afstudeeropdracht, kom dan met ons in contact zodat we samen kunnen kijken welk bedrijf het beste bij jouw afstudeerambities past!

Onze partners

ACE werkt nauw samen met de industrie aan het opbouwen van relevante expertise en talentontwikkeling. Dit zijn onze partners.

Meer informatie over partnerschap