ACE Automotive Carrièredag op 14 oktober 2021

Datum & tijd

14 October 2021
08:45 - 17:00

Voeg toe aan agenda

Locatie

Online platform

Bekijk locatie

Aanmelden

Aanmelden (voor studenten) via onderstaande formulieren 

Ook dit jaar organiseert het Automotive Center of Expertise, in samenwerking met de Automotive opleidingen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en Fontys Hogescholen de jaarlijkse Automotive Carrièredag. Net zoals vorig jaar is er dit jaar opnieuw gekozen voor een digitale versie.

Ondanks dat we dit jaar geen fysieke bedrijvenmarkt kunnen aanbieden, kunnen studenten tijdens de online versie van de  ACE Automotive Carrieredag  alsnog veel van de bedrijven zien en worden ze uitgebreid geïnformeerd over diverse stage-/afstudeer- en carrièremogelijkheden bij toonaangevende bedrijven binnen de Automotive sector.

De carrièredag vindt plaats op donderdag 14 oktober 2021 van 08:45 tot ca.17:00 uur via een online eventplatform. Net als voorgaande jaren, is deelname aan de carrièredag verplicht voor alle automotive studenten. Er worden dan ook wederom meer dan 1000 studenten verwacht!  

Dit jaar is het programma van de Automotive Carrieredag opgesplitst in 4 elementen:

- Digitale Carrieregids
Elke automotive student krijgt de digitale carrieregids opgestuurd waarin alle ins & outs staan vermeld van de bedrijven die dit jaar mee doen aan de Automotive Carrieredag. Studenten kunnen aan de hand van de digitale carrieregids een aantal bedrijven kiezen waar zij nader kennis mee willen maken door het bijwonen van een bedrijfspresentatie, een Meet The Professional sessie en/of online speeddaten.

- Bedrijfspresentaties via livestream
In zowel Arnhem op de Hogeschool van Arnhem & Nijmegen en Helmond op de Automotive Campus zijn studio's gebouwd waar bedrijven zichzelf kunnen presenteren via een livestream. Er is zelfs een mogelijkheid tot interactie voor het streamende publiek.

- Meet the professional sessies
Voor het eerst dit jaar organiseren we een online sessie met verschillende (young) professionals van verschillende bedrijven. Tijdens deze sessie kunnen studenten hun brandende vragen stellen en komen er verschillende topics aan bod die hen een goede kijk kunnen geven op het toekomstperspectief binnen de Automotive industrie. Net zoals bij de bedrijfspresentaties, kun studenten ook hier weer via dezelfde chatfuncties hun vragen stellen

- Online Speeddaten
Vooraf worden studenten op basis van hun keuze, interesse, opleiding, opleidingsjaar en specialisatie, gematcht met bedrijven. Tijdens deze one-on-one sessies kunnen studenten een beter beeld krijgen als het gaat om hun toekomst binnen het desbetreffende bedrijf (denk aan mogelijkheden voor stage, afstudeeropdrachten of zelf vacatures voor een junior functie).

De Automotive carrière dag heeft als doel om:  

  • Studenten van alle leerjaren de gelegenheid te bieden om zich te oriënteren binnen de Automotive sector en haar specifieke carrièremogelijkheden.  
  • Bedrijven en organisaties de gelegenheid te bieden om zichzelf te profileren bij studenten en om concrete stage- en afstudeermogelijkheden en banen te laten zien. 
  • Studenten en bedrijven de mogelijkheid te bieden om te netwerken met elkaar, docenten, lectoren en collega’s uit de branche.   

Aanmeldformulieren:

Registration form year 1

Registration form year 2

Registration form year 3/4

Klik om de Digitale Carrieregids 2021 in te zien!