Datum & tijd

20 October 2022
09:00 - 17:00

Voeg toe aan agenda

Locatie

Hogeschool van Arnhem & Nijmegen, Ruitenberglaan 29

Bekijk locatie

Aanmelden

Later meer info

ACE Automotive Carrieredag 2022

Het Automotive Center of Expertise organiseert ook dit jaar, in samenwerking met de Automotive opleidingen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en Fontys Hogescholen, de Automotive Carrièredag. Na 2 jaar een digitale versie zullen we dit jaar elkaar dan eindelijk weer fysiek treffen!

Wij nodigen je dan ook graag van harte uit voor de ACE Automotive Carrieredag 2022 op donderdag 20 oktober op de HAN Campus (gebouw 29 en 31 en op het buitenplein, Ruitenberglaan 29) in Arnhem! 

Deelname aan de carrièredag is verplicht voor alle automotive studenten. Er worden dan ook wederom meer dan 1000 studenten verwacht!  

Door een bezoek te brengen aan de bedrijvenmarkt en deel te nemen aan verschillende bedrijfspresentaties en workshops word je uitgebreid geïnformeerd over diverse stage-, afstudeer- en carrièremogelijkheden bij toonaangevende bedrijven binnen de automotive sector. Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om een CV Check te laten uitvoeren door een HR Consultant en een profielfoto te laten maken voor je CV en/of LinkedIn door een professionele fotograaf. En niemand minder dan Tom Coronel zal dit jaar de keynote verzorgen. Tom Coronel loopt al jaren mee in de internationale autosport. Zo heeft hij vele overwinningen behaalt in verschillende klasses. Naast het racen runt hij een aantal zeer succesvolle webshops. Tom vertelt ons over ondernemerschap, nieuwe media, innovaties in de sport en samenwerking in teams. Let op: vol is vol.

De Automotive carrière dag heeft als doel om:  

  • Studenten van alle leerjaren de gelegenheid te bieden om zich te oriënteren binnen de Automotive sector en haar specifieke carrièremogelijkheden.  
  • Bedrijven en organisaties de gelegenheid te bieden om zichzelf te profileren bij studenten en om concrete stage- en afstudeermogelijkheden en banen te laten zien. 
  • Studenten en bedrijven de mogelijkheid te bieden om te netwerken met elkaar, docenten, lectoren en collega’s uit de branche.   

Benieuwd naar alle deelnemende bedrijven? Check dan de digitale carrieregids 2022!