ACE Mobility Automotive en Engineering Carrièredag

Datum & tijd

11 October 2023
09:00 - 16:00

Voeg toe aan agenda

Locatie

Ruitenberglaan 29, Arnhem 

Bekijk locatie

Aanmelden

Op 11 oktober vindt de ACE Mobility Automotive en Engineering Carrièredag plaats. In samenwerking met de automotive opleidingen van de Fontys Hogeschool en de HAN Academie Engineering & Automotive organiseren wij deze leuke en vooral inspirerende dag. 

De ACE Automotive & Engineering Carrièredag heeft als doel om:   

  • Studenten van alle leerjaren van de automotive en engineering opleidingen, de gelegenheid te bieden om zich te oriënteren binnen de Automotive sector en haar specifieke carrièremogelijkheden.   
  • Bedrijven en organisaties de gelegenheid te bieden om zichzelf te profileren bij studenten en om concrete stage- en afstudeermogelijkheden en banen te laten zien.
  • Studenten en bedrijven de mogelijkheid te bieden om te netwerken met elkaar, docenten, lectoren en collega’s uit de branche.  

Gedurende de gehele dag zullen in en rond het gebouw van de HAN Academie Engineering en Automotive informatiestands van automotive (begane grond) en engineering (eerste verdieping) bedrijven te bezoeken zijn. Daarnaast is het buitenplein gereserveerd voor automotive gerelateerde objecten, voertuigen en demo’s die door de studenten bezichtigd kunnen worden. 

Daarnaast worden op de student gerichte activiteiten georganiseerd, die de studenten de gelegenheid bieden om zich voor te bereiden op een stage, afstudeerplek of eerste baan.