ACE Student Award 2023

Datum & tijd

04 July 2023
15:00 - 17:00

Voeg toe aan agenda

Locatie

Automotive Campus 

Helmond

Bekijk locatie

Aanmelden

Aanmelden

Op dinsdag 4 juli organiseert ACE voor haar stakeholders, partnerbedrijven én de automotive studenten die er afstuderen de jaarlijkse ACE Student Award. De ACE Student Award is in het leven geroepen om de kennis en innovatie in de automotive bedrijven zichtbaar te maken.
De ACE Partner bedrijven hebben momenteel de mogelijkheid om elk 1 afstudeerder te nomineren die kans maakt op de ACE Student Award én een 3 of 4 daagse F1 reis naar een GP voor 2 personen binnen Europa. Een deskundige vakjury zal op 4 juli 2023 het meest duurzame en innovatieve project uitkiezen en daarmee de winnaar van de ACE Student Award 2023 benoemen.

Parallel aan het programma van de ACE Student Award vindt ook de algemene leden vergadering van RAI Automotive Industry NL plaats op de Automotive Campus. In samenwerking met RAI Automotive Industry NL en de Automotive Campus organiseren wij na afloop van de inhoudelijke programma’s een informele netwerkbijeenkomst waarbij het thema “Industry meets Talent’ centraal staat. Naast de bekendmaking van de winnaar van de ACE Student Award zullen er ook verschillende studententeams aanwezig zijn van o.a. Summa Automotive, Fontys en de HAN, die alle ins & outs met u delen omtrent hun voertuig of object. Wij nodigen u dan ook van harte uit om na de ACE Student Award gezellig na te genieten onder het genot van een heerlijke barbecue!

Globaal programma

14:45 – 15:00 uur  Inloop

15:00 - 17:00 uur  Presentaties en bekendmaking winnaar Student Award 2023

17:00 – 19:00 uur  Netwerk bijeenkomst incl. barbecue ‘Industry meets Talent’