Datum & tijd

27 January 2022
13:00 - 17:00

Voeg toe aan agenda

Locatie

Online via Teams

Bekijk locatie

Op weg naar de digitale organisatie

Op 27 januari verwelkomt de HAN u graag bij het jaarlijkse HAN Lean Event. Rond de thema's Lean en Smart, Leren en veranderen en Kwaliteit van Arbeid, nemen medewerkers en studenten van HAN Automotive u die middag mee in het onderzoek, praktijkervaringen en verbeterprojecten van de automotive minor studenten.

Om de overgang naar digitale organisaties en smart factories, succesvol te kunnen doen moeten we een aantal zaken scherp op het netvlies hebben. Het HAN Lean Event besteedt aandacht aan drie thema’s die in de digitale transformatie een belangrijke rol spelen:

Smart Factory
Wat zijn de mogelijkheden en voorwaarden voor de inbedding van slimme algoritmes, digital twins, robots en cobots, bekeken vanuit de techniek?

Leren en veranderen
Wat moeten we als digitale organisaties ontwikkelen aan nieuwe kennis en vaardigheden? En, hoe nemen we alle collega’s daarin mee?

Kwaliteit van de arbeid
Hoe verloopt de samenwerking tussen mensen aan de ene kant, en nieuwe technologieën aan de andere kant? En hoe bieden we mensen een prettige werkplek in die omgeving. 

U bepaalt zelf rond welk thema u een sessie wilt bijwonen. Hierna is het woord aan de studenten. U kunt 4 van 12 verbeterprojecten zien en beoordelen. Aan het eind van de middag wordt  het beste Lean verbeterproject van dit studiejaar bekendgemaakt. 

Datum & tijd

27 January 2022
13:00 - 17:00

Voeg toe aan agenda

Locatie

Online via Teams

Bekijk locatie