Datum & tijd

13 January 2022
08:00 - 16:00

Voeg toe aan agenda

Locatie

MS Teams

Bekijk locatie

Aanmelden

Stuur een email naar talcom@acemobility.nl als je interesse hebt in deze cursus. 

Lean 4.0 voor automotive teamleiders

Veel bedrijven zijn bezig met de digitalisering van processen en informatiestromen. Dit heeft betekenis voor het uitvoerende werk binnen bedrijven. In de digitalisering binnen bedrijven spelen teamleiders een belangrijke rol.  Zij moeten de verbinding leggen tussen de werkvloer en de andere functies binnen de organisatie.  Vanuit deze visie is de Lean 4.0 training voor teamleiders ontwikkeld. Deelnemers aan de cursus volgen een aantal MS Teams-kennissessies. Parallel aan deze sessie zoeken en werken ze aan een verbetermogelijkheid die gerelateerd aan het eigen team.

Opzet cursus

De cursus bestaat uit 4 MSTeams lessen van elk 1 uur met een afsluitende sessie waarin deelnemers hun projecten presenteren.  De cursus + afsluitende sessie is verdeeld over 7 weken (week 1, 2, 4, 5, 7-afsluiting).  Managers, en/of anderen van het bedrijf, zijn welkom op de afsluitende MSTeams bijeenkomst.  Er is gekozen voor enkele ruime periodes tussen de lessen om deelnemers de tijd te geven om te werken aan hun casus.

Studielast

We schatten in dat een deelnemer maximaal 36 uur nodig heeft om de cursus af te ronden: 4 uur voor de e-lessen en 4 x 6 uur voor het uitwerken van een eigen casus + 6 uur voor afsluiting. afronding.  Tussen de lessen door kunnen deelnemers voor vragen en opmerkingen contact opnemen met de docenten.  Na een succesvolle afronding van de aanpak krijgt de deelnemer een certificaat.