ACE Mobility Professional Program: Management Drives training door Pon

Met de training Management Drives, verzorgd door Nora van Toledo HRD Specialist bij Pon, sluiten de studenten de reeks inhoudelijke trainingen van het ACE Mobility Professional Program af. Wat rest is een afsluitend kart uitje waarbij de certificaten zullen worden uitgereikt.

Voorafgaand aan de training op 8 februari, werden de drijfveren van de studenten door middel van een vragenlijst in kaart gebracht. Nora trapte de training af met een uitleg over de betekenis van de verschillende profielen en hoe deze gekoppeld zijn aan de 6 verschillende ‘kleuren’. Gedurende de training werd elk profiel met bijbehorende eigenschappen behandeld. De studenten kregen op deze manier een goed inzicht in hoe zij hun eigen profiel op een positieve manier kunnen benutten, zodanig dat dit hen ten goede komt in hun loopbaan carrière.

Na de training volgde een uitgebreide rondleiding over de Pon Campus, waar naast het bewonderen van de Porsche showroom ook een blik in het magazijn, distributie en opslag/ transport werd geworpen. Het was een leerzame en indrukwekkende dag waarbij studenten een stap verder zijn gekomen in hun professionele ontwikkeling.