ACE Mobility slaat handen ineen met HAN Formula Student Team!

We zijn blij om te vermelden dat we een partnerschap zijn aangegaan met het HAN Formula Student Team! ACE Mobility zal het team ondersteuning bieden op het gebied van communicatie, netwerken en het verkennen van nieuwe kansen voor hun project.

Als  Center of Expertise zijn we trots om deze bevlogen groep studenten te ondersteunen. Ze werken nauw samen met partners uit de industrie om hun eigen elektrische voertuig te ontwikkelen. Graag ondersteunen wij hen in hun voorbereidingen op het Formula Student Netherlands-evenement in Assen later dit jaar.

Over HFS
HFS is een door studenten gerund raceteam, gevestigd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Het team bestaat uit 30 getalenteerde individuen uit 15 verschillende landen, met diverse achtergronden in automotive, elektrische en werktuigbouwkunde.

Het doel van HFS is om deel te nemen aan Formula Student-wedstrijden door heel Europa met een hoogwaardig elektrisch voertuig. Op de lange termijn streeft HFS ernaar om te investeren in toekomstige ingenieurs die innovatieve veranderingen in de wereld van elektrische voertuigen zullen stimuleren, en zo een duurzame toekomst bevorderen!

HFS biedt HAN-studenten een praktische ervaring met de nieuwste technologieën, zodat ze als goed opgeleide en volledig uitgeruste ingenieurs de arbeidsmarkt kunnen betreden. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking en de geweldige prestaties die nog gaan komen!