ARRK SPG nieuwe partner van ACE

Op vrijdag 20 mei tekenden Mario Neijts, managing director van ARRK SPG en Kees Slingerland van ACE Mobility een partnerovereenkomst waardoor ARRK SPG toetreedt tot de selectie van automotive bedrijven die met ACE een partnerschap zijn aangegaan. 

ARRK SPG

ARRK SPG is actief op het gebied van prototyping, pre-serie en kleine serieproductie in kunststof en metaal. Zo maken ze bumpers, dashboards, deurpanelen, verlichting en technische onderdelen voor bekende merken uit de internationale auto-industrie. Door een samenwerking met ACE hopen zij een beter gevoel te krijgen voor de leerling en opleiding van nu, voor de medewerker in de toekomst. ARRK SPG blijft graag op de hoogte van branchegerichte technologie en wat de branchegerichte klant nodig heeft.

Partnerschap bij ACE

ACE Mobility is trots op haar partners. Samen vormen zij een goede afspiegeling van de Nederlandse automotive industrie. Samen met de automotive hbo-opleidingen vormen zij een krachtig netwerk dat de industrie sterk, wendbaar en toekomstbestendig houdt. Partner zijn van ACE biedt bedrijven en organisaties voordelen op het gebied van naamsbekendheid van het bedrijf, stage- en afstudeeropdrachten, workshops en andere profileringsmogelijkheden naar studenten en docenten van automotive opleidingen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en Fontys Hogescholen