Studententeams boeken geweldige resultaten op Shell Eco-marathon Challenger Event

Challenger Event
Van 22 tot 25 mei 2019 vond het Shell Eco-marathon Challenger Event plaats op Circuit Park Berghem. Het evenement werd gehouden ter voorbereiding op de Shell Eco-marathon, dat dit jaar in Londen plaatsvindt van 2 tot en met 5 juli. 

Het Challenger Event geeft Nederlandse studententeams, die net de finalie niet hebben gehaald, de kans om hun auto te finetunen en te testen, om zich alsnog te kwalificeren voor de Shell Eco-marathon 2020.

En dat is gelukt! 
HAN Hydromotive heeft een geweldig resultaat neergezet. Met hun superzuinige auto wisten zij maarliefst 1 op 345 km te rijden! Op hun facebookpagina laat het team weten hartstikke blij te zijn met dit resultaat. En terecht, want dankzij dit officiële resultaat, heeft het team zich gekwalificeerd voor de Shell Eco-marathon van 2020. 

ACE als hele trotse sponsor
Als trotse sponsor van Han Hydromotive en Phidippides, deelt ACE dit geweldige nieuws maar al te graag. Beste studententeams, via deze weg willen wij jullie laten weten dat wij hartstikke trots zijn op de resultaten die jullie hebben geboekt, gefeliciteerd!

Terugblik
Via deze link is een kleine sfeerimpressie van het Challenger Event terug te vinden, waarin zowel HAN Hydromotive als Phidippides goed vertegenwoordigd zijn.