Drive-Through Diploma-uitreiking op de HAN

Corona heeft lange tijd de diploma-uitreiking in de weg gestaan, maar inmiddels is de HAN in volle voorbereiding om een zo feestelijk mogelijke Drive-Through Diploma-uitreiking te organiseren. De Drive-Through Diploma-uitreiking zal plaatsvinden op het parkeerdek onder een grote boogtent.  

De studenten kunnen in hun auto (met familie en vrienden) het parkeerdek oprijden, zodra het hun moment is rijden ze op naar de tent en stappen ze uit, veilig achter een kettinkje. Na het tekenen van het diploma, toespraak en voldoende foto’s rijden ze met een party-box door naar huis om daar het echte feest te vieren. Veiliger kunnen we het niet maken, nog leuker wel als velen aanwezig kunnen zijn. De Drive-Through Diploma-uitreiking wordt afgesloten met een borrel. 

Afhankelijk van de hoeveelheid studenten die kunnen komen zal de Drive Through op 9 juli of op 9 en 8 juli georganiseerd worden. Dit betreft de Nederlandse en Engelse Bachelors, de Deeltijd en de Ad studenten. Voor meer informatie: koen.lau@han.nl