Drukbezochte Carrièredag op 11 oktober 2018

Studenten van de drie Automotive hbo-opleidingen in Nederland worden met open armen ontvangen door het automotive bedrijfsleven. Al tijdens hun studie laten bedrijven studenten kennismaken met hun bedrijf.  Zoals ook bij de Automotive Center of Expertise (ACE) Carrièredag die plaatsvond in Arnhem op 11 oktober 2018. Meer dan 40 bedrijven en meer dan 1000 studenten uit het hele land maakten met elkaar kennis.

Studenten van verschillende leerjaren van de drie Automotive opleidingen, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Fontys Hogescholen en Hogeschool Rotterdam kregen de gelegenheid om zich te oriënteren op de automotive sector en haar specifieke carrièremogelijkheden. De bedrijven en organisaties presenteerden zich bij de studenten, de bedrijven zoeken invulling voor hun stage-en afstudeermogelijkheden en geven een overzicht van hun vacatures.

De bedrijvendag is uitstekend verlopen met de vele geïnteresseerde studenten. Zowel de organisatie als de deelnemende bedrijven terug kijken op een geslaagd evenement.

Bekijk de video van de ACE Automotive Carrièredag 2018 online.