Flink netwerken tijdens de Automotive Carrièredag in Arnhem

Op 20 oktober bezochten honderden studenten van de automotive opleidingen van de HAN en Fontys de Carrièredag in het automotive gebouw van de HAN in Arnhem.

Ruim 30 bedrijven lieten op de bedrijvenmarkt zien wat zij studenten bieden op het gebied van stages, afstuderen en banen voor net afgestudeerde engineers. Presentaties en speed dates met bedrijven waren natuurlijk erg interessant voor de automotive studenten. Talloze netwerkgesprekken gaven de studenten een goede indruk van wat de automotive wereld te bieden heeft. Op het buitenterrein van de HAN werden onder andere de bussen van DAF en Ebusco met de nieuwste snufjes gedemonstreerd. De HAN heeft een mooie vlog en  een verslag over deze carrièredag op haar website gepubliceerd. Ook NPS Driven had een mooie video met sfeerimpressie gepost op LinkedIn. 

De dag werd afgesloten met een meet & greet met Tom Coronel, die een aansprekend verhaal maakte over ondernemerschap en de snelle wereld van de autosport. Kijk hier naar het verslag dat de HAN hierover maakte.

De organisatie was in handen van ACE Mobility, die de dag samen met de Automotive opleidingen van Fontys en HAN organiseerde. Dank aan alle medewerkers en bedrijven voor hun enorme inzet!