Gezocht: junior communicatiemedewerker (24 uur per week)

Automotive Center of Expertise (ACE), gevestigd op de Automotive Campus in Helmond zoekt

Een gedreven, enthousiaste junior communicatiemedewerker (24 uur per week)

Over ACE

De ontwikkelingen in mobiliteit gaan razendsnel. Automotive Center Expertise vormt een krachtig netwerk van de automotive hbo-opleidingen en partners in de industrie. Om de voorlopersrol van Nederland in de automotive sector te kunnen behouden, ontwikkelt ACE zich als hét kennisinstituut voor de automotive sector. Een kennisinstituut dat als doel heeft om de Nederlandse automotive sector sterk, wendbaar en toekomstbestendig te houden door de kracht van de voornaamste spelers in de automotive sector te bundelen en de synergie te benutten.

Wie we zoeken

Ben jij een gedreven en enthousiaste communicatiemedewerker met een afgeronde HBO-opleiding die wil bijdragen aan de toekomst van ACE en graag bouwt aan een sterk merk? Voel jij je thuis in een dynamische en snel veranderende omgeving, werk je graag zelfstandig met een leuk team, heb je oog voor details en beschik je over een fikse dosis organisatietalent? Dan ben jij degene die we zoeken.

De werkzaamheden

  • Het mede organiseren van een carriëredag, partnerdagen, netwerkmeetings en workshops;
  • Bijdragen aan en uitvoeren van een communicatiestrategie om de zichtbaarheid van ACE te vergroten en de herpositionering die we hebben ingezet verder vorm te geven
  • “Makelen en schakelen” tussen bedrijven, kennisinstellingen en overheden bij het organiseren van activiteiten en het initiëren van en/of bijdragen aan projecten;
  • Het ondersteunen van projecten omtrent internationalisering;
  • Zorgen voor actuele content en verslaglegging op de website en social media;
  • Schrijven van teksten, het opstellen van nieuwsbrieven en schrijven van persberichten.

Locatie / Standplaats

Helmond

Interesse?

Stuur je brief met cv naar info@acemobility.nl. Heb je vragen of wil je meer weten over deze functie? Mail dan naar communicatie@acemobility.nl of bel met Corine Legdeur: tel. 06-10683240.