Louwman Group is partner van ACE

Op 28 februari is Louwman Group toegetreden als partner van Automotive Center of Expertise (ACE). ACE en Louwman Group zullen samenwerken op het gebied van onderwijs en onderzoek. Beide partijen gaan innovaties en kennis delen in het netwerk van de partnerbedrijven van ACE. Louwman Group wil met zijn kennis en ervaring lessen verzorgen in het automotive onderwijs en inzichten delen in het automotive onderzoek op de 3 aangesloten hogescholen. Ook biedt Louwman Group aan de studenten stageplaatsen, afstudeeropdrachten en vacaturekansen.

De samenwerking werd bekrachtigd door de ondertekening van de overeenkomst door John Heller, CEO van Louwman Groep en Kees Slingerland, directeur van ACE. Na de ondertekening zijn de vertegenwoordigers van ACE, de hogescholen en lectoren door Louwman Group getrakteerd op een rondleiding in het Louwman Museum. Een wandeling door 150 jaar autogeschiedenis, design en technologische innovaties.

Louwman Group is een 100% familiebedrijf met een actieve betrokkenheid van de familie bij de bedrijfsvoering. Het is een van de grotere bedrijven op het gebied van automotive in Europa. Het bedrijf, opgericht in 1923, is importeur voor de merken Toyota, Suzuki, Lexus en Morgan. Louwman Dealer Group, Louwman Exclusive Cars, Louwman Czech en Auto.nl omvatten naast deze importmerken ook Mercedes-Benz, Peugeot, Mazda, Mitsubishi, Ford, Smart, Fuso, TVR, McLaren en Maserati. De groep biedt zowel personenwagens als bedrijfswagens aan en is actief in retail en op de zakelijke markt. De groep is actief op het gebied van financial services, autoaanpassingen, schadeherstel, onderdelen, vastgoed, logistiek en is een grote speler in Nederland in zorghulpmiddelen. Auto.nl, Driven en WeGo zijn innovatieve bedrijven waarmee de groep verder toonaangevend wil zijn op gebied van mobiliteit. Er werken ca. 3.000 mensen samen bij Louwman in 25 bedrijven. “Passie om mensen te bewegen” is de drijfveer van de groep.

ACE en Louwman Group kijken uit naar een succesvolle en duurzame samenwerking.