Nijwa tekent partnerschap met ACE Mobility

Op dinsdag 7 maart tekenden ACE Mobility en Nijwa een partnerschapsovereenkomst waardoor zij toetreden tot de selectie van automotive bedrijven die een partnerschap met ACE zijn aangegaan.

Nijwa staat bekend als de officiële dealer van Volvo Trucks, Renault Trucks en bedrijfswagens en zijn onderdeel van de Nijhof Wassink Groep. Met 7 vestigingen in het Noorden en Oosten van Nederland ontzorgen zij hun klanten op het gebied van hoogwaardig transportmaterieel met een hoog serviceniveau. Daarnaast ontwikkelen zij continu nieuwe mogelijkheden op het gebied van duurzaam, slim en zorgeloos rijden. Koploper worden in de energietransitie in de markt van bedrijfswagens is een van de grote ambities die zij nastreven.

ACE Mobility en Nijwa zullen zich in deze samenwerking met name focussen op de verbinding tussen onderwijs en industrie.

Partnerschap bij ACE

ACE Mobility is trots op haar partners. Samen vormen zij een goede afspiegeling van de Nederlandse automotive industrie. Samen met de automotive hbo-opleidingen vormen zij een krachtig netwerk dat de industrie sterk, wendbaar en toekomstbestendig houdt. Partner zijn van ACE biedt bedrijven en organisaties voordelen op het gebied van naamsbekendheid van het bedrijf, stage- en afstudeeropdrachten, workshops en andere profileringsmogelijkheden naar studenten en docenten van automotive opleidingen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en Fontys Hogescholen.