Snoeks Automotive partner van ACE

In december tekenden Joris Romijn, Lead Engineer van Snoeks Automotive en Kees Slingerland van ACE Mobility een partnerovereenkomst waardoor Snoeks Automotive toetreedt tot de selectie van automotive bedrijven die met ACE een partnerschap zijn aangegaan. 

Snoeks Automotive, gevestigd in Nieuw-Vennep en Teplice (Tsjechië), is de partner voor autofabrikanten en importeurs voor het ontwikkelen van interieurconcepten voor lichte bedrijfswagens. Als internationaal erkende speler in de Automotivebranche en “Premium Supplier” levert Snoeks haar producten aan alle bestelwagenfabrikanten en is Europees marktleider binnen het segment van de dubbele cabines. Snoeks heeft decennialange ervaring in het ontwikkelen en construeren van interieurconcepten waarbij kwaliteit, veiligheid, design en zitcomfort het comfortgevoel van klanten maximaliseren. 

Partnerschap bij ACE

Automotive Center of Expertise is trots op haar partners. Samen vormen zij een goede afspiegeling van de Nederlandse automotive industrie. Samen met de drie automotive hbo-opleidingen vormen zij een krachtig netwerk dat de industrie sterk, wendbaar en toekomstbestendig houdt. Partner zijn van ACE biedt bedrijven en organisaties voordelen op het gebied van naamsbekendheid van het bedrijf, stage- en afstudeeropdrachten, workshops en andere profileringsmogelijkheden naar studenten en docenten van de drie hbo’s.