Sterk partnerschap met ACE Mobility ook in lastige tijden onveranderd

Malouke Reiniers is werkzaam als Recruitment- en HR-specialist bij Inalfa Roof Systems. Inalfa Roof Systems is een bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van verschillende daksystemen binnen de automotive industrie. Vanuit het hoofdkantoor in Venray opereren ze op volle toeren binnen de wereldmarkt.

Net zoals de meeste bedrijven ondervindt ook Inalfa aan den lijve hoe de pandemie de huidige werkwijze binnen de organisatie het afgelopen jaar heeft veranderd. “Het is voor iedereen wel duidelijk geworden hoe belangrijk het is om zelf het initiatief te nemen om in verbinding te blijven met de organisatie. We werken al bijna een jaar vanuit huis en dat vergt bepaalde communicatieve vaardigheden van onze medewerkers, klanten én partners.” Malouke merkt vanuit het HR-perspectief op dat de verbinding met de studenten daardoor extra lastig is aangezien er maar weinig activiteiten zijn waarbij student en het bedrijf de mogelijkheid hebben om elkaar te ontmoeten. “We waren aangenaam verrast toen we hoorden dat de Automotive Carrieredag tóch door ging.” Inalfa heeft deelgenomen aan de Match & Meet sessies waarbij zij verschillende 1-op-1-gesprekken hebben gevoerd met de studenten. “Het waren erg leuke maar vooral ook waardevolle gesprekken. De studenten waren erg geïnteresseerd in ons bedrijf en er zijn zelfs studenten die naderhand nog contact hebben opgenomen omdat ze interesse hadden in een bepaalde stage-opdracht. Je merkt dan toch hoe essentieel het is om aan zo’n dag deel te nemen, erg leuk!”  

Dit was alweer het 6e jaar dat Inalfa het partnerschap met ACE Mobility heeft voortgezet. “Het is erg prettig dat de connectie met ACE Mobility goed onderhouden blijft, ook in deze remote wereld. Het voelt goed dat er vanuit ACE Mobility interesse wordt getoond in hoe wij er als organisatie voor staan en dat er wordt gevraagd of wij wellicht iets nodig hebben en hoe ACE Mobility ons daarin van dienst kan zijn.” Volgens Malouke is dit dan ook een van de vele momenten waarop de kracht van een goed partnerschap heel duidelijk zichtbaar wordt.