Karel van Rooij, algemeen directeur Van den Broek Logistics en Saskia Lavoo, directeur ACE Mobility

Van den Broek Logistics sluit zich aan bij ACE netwerk

Afgelopen maandag tijdens Automotive Week 2023 tekenden ACE Mobility en Van den Broek Logistics een partnerschapsovereenkomst waardoor zij toetreden tot de selectie van automotive bedrijven die een partnerschap met ACE Zijn aangegaan.

Van den Broek Logistics is een logistiek dienstverlener gevestigd in Helmond en heeft de ambitie om nieuwe transportinnovaties en -oplossingen mogelijk te maken. De samenwerking zal zich met name richten op deelname aan onderzoeksprojecten samen met de HAN en Fontys. Daarmee is Van den Broek Logistics een mooie en onderscheidende aanvulling op het ACE netwerk en de Hogescholen!

Partnerschap bij ACE

ACE Mobility is trots op haar partners. Samen vormen zij een goede afspiegeling van de Nederlandse automotive industrie. Samen met de automotive hbo-opleidingen vormen zij een krachtig netwerk dat de industrie sterk, wendbaar en toekomstbestendig houdt. Partner zijn van ACE biedt bedrijven en organisaties voordelen op het gebied van naamsbekendheid van het bedrijf, stage- en afstudeeropdrachten, workshops en andere profileringsmogelijkheden naar studenten en docenten van automotive opleidingen van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en Fontys Hogescholen.