Datum & tijd

21 April 2022
15:30 - 16:30

Voeg toe aan agenda

Locatie

Webinar

Bekijk locatie

Aanmelden

Latest generation automotive radars

Dit webinar is in het Engels!

Geavanceerde rijassistentiesystemen (ADAS) zullen de komende jaren een steile penetratie in de automobielsegmenten kennen. Dit is deels te danken aan de toegenomen betaalbaarheid, maar vooral aan de wetgeving die autonome noodremsystemen en systemen voor voetgangersbescherming vereist. Voor een gemakkelijke toepassing en aanpassing in een breed scala van voertuigen zijn kleine afmetingen, lage kosten en een laag stroomverbruik van het grootste belang, vanwege de kleinere sensorgrootte en de moeilijke operationele omstandigheden.

In deze lezing worden de recentste signalisatiegolfvormen, aspecten van systeemimplementatie en IC-technologie opties voor de volgende generatie autoradarproducten besproken. 
De resultaten van een volledig geïntegreerd radar-front-end in 40nm CMOS siliciumtechnologie komen ook aan bod. Het radar IC bestrijkt de 76-81 GHz band voor een hogere bereikresolutie, en heeft ingebouwde functies om gemakkelijk radar MIMO technieken te implementeren.
We sluiten af met de laatste ontwikkelingen op het gebied van interferentie, vereisten voor hogere hoekresoluties en schaalbaarheid van technologie.

Schrijf u hier in

Dit event is een initiatief van de  HTSM Roadmap Electronics team, samen met High Tech NL/Holland Semiconductors.

Mogelijk gemaakt door een Holland High Tech MIT-regeling Netwerkactiviteiten grant.