ACE Mobility Professional Program in volle gang!

De huidige ronde van het ACE Mobility Professional Program is in volle gang! In totaal nemen acht studenten deel aan het programma voor excellente automotive studenten die in totaal vijf trainingen volgen op het gebied van professional skills.

Training EDAG
De studenten hebben bij EDAG een training gevolgd over het opstellen van offertes. De studenten dienden een inschatting te maken van het aantal benodigde uren en de daarmee gepaarde kosten voor het ontwerpen van een TukTuk. De studenten hebben geleerd wat er allemaal komt kijken bij het offerteproces, alvorens men de klantenopdracht aanneemt.  

Training DAF
Daarnaast hebben de studenten een training gevolgd over LEAN Six Sigma bij DAF Trucks. De studenten hebben een introductie over DAF Trucks, het PACCAR Production System en LEAN & Six Sigma binnen DAF gekregen. Daarna zijn de studenten aan de slag gegaan met een bedrijfscasus over het onderhoud van airco’s. Het toepassen van de zeven stappen van LEAN stond hierin centraal, waarbij de studenten een proces hebben ontworpen met zo min mogelijk verspilling.  

Komende trainingen
De studenten zullen komende maanden nog een training volgen bij NPS Driven over Influence Skills & Leadership, training Analyse skills door ACE Mobility en de training Presentatievaardigheden, gegeven door VDL Nedcar. ACE Mobility is voornemens om voor het voorjaar 2024 het Professional Program opnieuw aan te bieden aan de studenten. Mocht je interesse hebben om als bedrijf een training te verzorgen? Neem dan contact op met Niels Winter of Gentiana Tijssen