ACE Mobility Professional Program Training door Louwman Group

Afgelopen vrijdag vond in het kader van het ACE Mobility Professional Program, de training Presentation Skills plaats, verzorgd door Lex van den Elsen, ambassadeur van de Louwman Group.

Helaas hebben we de training op het laatste moment moeten wijzigen naar een online bijeenkomst maar dat deed absoluut niets af aan de inhoud en de inzet tijdens de training. Het was een interactieve bijeenkomst waarbij belangrijke aspecten bij het geven van een goede presentatie als; voorbereiding, opening, visualisatie, structuur, performance en discussie uitgebreid werden behandeld. Ook zaken als lichaamstaal en contact maken met het publiek kwamen aan bod, iets wat Lex ondanks de online sessie uitstekend overbracht.

Voorafgaand aan de training had elke student zijn eigen presentatie voorbereid, tijdens de training kregen studenten de mogelijkheid om feedback te geven aan elkaar. Lex heeft de studenten een rugzak gevuld met tips en tricks meegegeven die zij straks goed kunnen toepassen tijdens hun afstudeerzitting en bij hun toekomstige carrière.

De training was echt heel leuk en leerzaam, Lex wist goed waar hij het over had en ondanks dat het online was, was het heel aangenaam. Ik wist natuurlijk van tevoren dat Lex ons ging beoordelen, maar hij deed het op een bepaalde manier dat ik er niet zenuwachtig van werd. Ik was vooral benieuwd wat voor tips hij voor mij zou hebben. Echt top dus!