ACE Mobility gaat partnerschap aan met HAN4L

We zijn blij om te vermelden dat we een partnerschap zijn aangegaan met het studententeam HAN4L! ACE Mobility zal het team ondersteuning bieden op het gebied van communicatie, netwerken en het verkennen van nieuwe kansen voor hun project.

Met trots ondersteunen wij innovatieve studenten in hun streven naar technische excellentie en humanitaire hulp. Samen naar een duurzame toekomst, zowel op het circuit als daarbuiten!

Over HAN4L

HAN4L is een studententeam dat bestaat uit internationale studenten Automotive Engineering van de Hogeschool van Arnhem & Nijmegen, gevestigd in Arnhem. Hun jaarlijkse doel is het voltooien van de 4L Trophy, die wordt beschouwd als de grootste humanitaire rally van Europa vanwege de meer dan 1500 studententeams die zich elk jaar inschrijven. Elk team upgradet en past zijn Renault 4 aan om het voertuig mee te nemen op een buitengewone reis van Frankrijk, door Spanje, over de Straat van Gibraltar en richting Marrakesh – om vervolgens door de Sahara te gaan naar een humanitair kamp waar alle teams school, sport, medische en computerbenodigdheden voor afgelegen gemeenschappen in de Marokkaanse woestijn.

Helpen van kinderen in nood

Het doel van HAN4L is niet perse om te winnen, maar ook om deze unieke ervaring te omarmen en tegelijkertijd kinderen in nood te helpen. HAN4L is een van de meest populaire en herkenbare teams van de trofee vanwege de ongelooflijke aanpassingen en projecten die zijn ondernomen gedurende de 5 jaar dat het team bestaat. Voor HAN4L is deze race veel meer dan alleen een auto oplappen en ermee door de duinen racen. In plaats daarvan gaat het HAN4L-team over het aangaan van een reis, die begint wanneer de student in het tweede jaar van de studie Autotechniek bij het team komt. Tijdens hun eerste semester bij HAN4L staat de student voor de uitdaging om geavanceerde oplossingen te vinden voor hun meest uitdagende technische problemen, terwijl hij ook leert hoe hij een goede teamspeler kan zijn. Als de student zijn werk goed doet, krijgt hij de mogelijkheid om in de teamleiding te komen. Tijdens hun tweede teamjaar maken ze kans om gekozen te worden als een van de 4L Trophy-coureurs, die de voorraden helemaal van Arnhem tot aan de Afrikaanse woestijn leveren. Dit is waar al dit harde werk zijn vruchten afwerpt. Tijdens een reis van een paar weken mag de student racen met honderden andere Renault 4L's, met als einddoel mensen in Marokko te helpen door de broodnodige voorraden te doneren.

Dit is waar HAN4L voor staat: educatie, activisme en last but not least: een sterk gevoel voor avontuur!